Peter Schneidermann: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m kat - stub
m wiki + {{kilder}} + {{sprog}}
Linje 1:
{{Wikifykilder}}{{sprog}}
'''Peter Schneidermann''' (født [[12. august]] [[1960]]), bedst kendt som ''"Peter Peter''" fra [[SODS]]/[[Sort Sol]], er en [[Danskere|dansk]] [[sanger]].
 
==Biografi==
Han er født [[Bornholm]], men familien flyttede til [[København]] umiddelbart efter han blev født. Som dreng var Peter meget intresseretinteresseret i [[film]] og hang film annoncerfilmannoncer op på sit værelse, men hans fremtid stod på to punkter: enten ville han stuntman[[stunt]]man eller også ville han arbejde i [[zoologisk have]]. Som ung havde han også interresseinteresse for [[musik]], men kunne ikke selv spille, men under Peter'sPeters [[konfirmation]] fik han en lyserød [[Hagstrøm]] som har fulgt ham hele livet, og som han har [[tatovering|tatoveret]] på sin ene overarmsåoverarm, så der gik Peter over i at spille [[guitar]]. Peter gik også til Judo[[judo]], fordi han blev drillet med sin lille størrelse, hvor han mødte [[Lars Nybo]], der spillede [[trommesæt|trommer]] og lavet bandet space-brain, som senere skiftetskiftede navn til Suck. Senere på året, hvor [[David Bowie]] gæstede i Danmrk[[Danmark]] for første gang, så Peter, [[Steen Jørgensen]], og Peter kunne med det samme se, at han var sanger. Så da sagde han til [[Thomas Rissel]] "ham skal vi have til sanger i vores Band."
 
== SODS ==
Thomas Rissel og Lars Nybo gik ud af bandet, da de ikke så sig selv som [[punk]]-rockere[[rock]]ere, men gik ud fra at være dygtige. Men Peter og Steen havde fået blod på tanden og ville noget mere. Hurtigt efter bruddet med Suck dannede Peter og Steen et nyt band hvor Steens kæreste Camilla havde fået dem udstyret med Navnet SODS, senere hen fik de [[Knud Odde]] med, som havde ingen ide om, hvordan man spillede Bas[[el-bas|bas]], men kom kun med fordi hans gode talentfulde kammerat [[Tomas Ortved]] kom med også begyndte deres gruppe rigtig at blive til noget. SODS udgav pladen "''Minutes to go"''.
 
== Sort Sol ==
SODS skiftede senere navn til [[Sort Sol]], hvor de tog et nyt medliemmedlem ind Lars top Galia, hvor ham og Peter kaldte sig the evil twins. Skiftet i navn var også et skift genre mæssigtgenremæssigt. SODS var jo et meget thraset Punk Bandpunkband. Men da Sort sol blev dannet gik genren over i noget mere poppet, som Peter ikke specielt brød sig om, og deres store hit "glamourpuss" brød Peter sig ikke om. Peter syntes også, at stemningen blev dårligere og besluttede sig derfor at gå ud af bandet i [[1995]].
 
== Ekstra ==
Peter Peter gik så over i det mere Punkpunk-orienterede oriteredeband Band bleeders[[Bleeders]]. Peter har også været aktuel med [[de skrigende halse]]festivaler[[festival]]er og har lavet en musik video[[musikvideo]] med dem. Peter har også været med til at ligge musik på [[Pusher ]]-filmen.
 
{{DEFAULTSORT:Schneidermann, Peter}}