Radiohuset: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Linje 61:
Radiohuset bliver hvor det er – det skal der ikke ændres på, men med nye beboere; Radiohuset er et musikkens hus, og derfor er det vel et fint valg, at [[Det Kongelige Danske Musikkonservatorium]] fremover skal fylde rummene med toner. Konservatoriet har ejet bygningen siden 2001, så DR har lejet sig ind i Radiohuset til udflytningen i DR Byen.
 
Men selvom DR dermed ikke har sin gamle koncertsal, betyder det ikke, at medievirksomheden mister musikken. DR får en smuk og fremragende sal – og salig Emil Holm vil fortsat puste musikerne i nakken; koncerthuset har nemlig fået adresse på Emil Holms Kanal. Og det største studie - den meget omtalte koncertsal - har samme navn som detdets bror i Radiohuset: Studie 1.
 
Koncerthuset er tegnet af det franske arkitektfirma [[Ateliers Jean Nouvel]] og japanske [[Nagata Acoustics]] sørger for, at lyden bliver så god som muligt. Men bortset fra Koncerthuset står Vilhelm Lauritzens tegnestue, traditionen tro, fortsat bag DR's hovedsæde (tegnestuen har stået for den overordnede plan, samt segment 1) – selvom tiderne er skiftet.