Hound Dog: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
mNo edit summary
mNo edit summary
Linje 5:
Elvis kom på nationalt TV igen den [[1. juli]] med 'Hound Dog'. Det var som gæst i et Steve Allen-Show, hvor han optrådte i kjole og hvidt mens han sang sangen for en basset hound, der bar en sort høj hat.
 
Allerede dagen efter denne optræden indspillede Elvis nummeret i [[RCA]] studierne i [[New York]]. Med i studiet var hans sædvanlige backinggruppe, bestående af [[Scotty Moore]] på singleguitar (med Elvis som sædvanligt på rytmeguitaren), [[Bill Black]] på bas, D.J. Fontana på trommerne og The Jordanaires som vokal backinggroup. RCA's Steve Sholes blev krediteret produktionen selv om Elvis i realiteten producerede sangen ligesom stort set alle øvrige RCA-produktioner, ifølge hans musikere. Presley insisterede på at få sangen lige præcis som han mente den skulle være, og 30 optagelser måtte der i hus inden han bestemte sig for indspilning nr. 28. Sangen blev udsendt [[13. juli]] som B-side til 'Don't Be Cruel'. Denne single blev så populær, at både A- og B-siden var på toppen af hitlisterne, - samtidig. Det var i øvrigt første gang nogensinde, at en singleplade på samme tidspunkt lå på førstepladsen af de tre amerikanske "Billboards": Pop - Country & Western - Rhytm & Blues.
 
'Hound Dog' er bl.a. med i filmen [[Grease (film)| Grease]] og er i Elvis Presleys version med i [[Tom Hanks]]-filmen '[[Forrest Gump]]' samt i den 4. film i serien om [[Indiana Jones]], '[[Indiana Jones og Krystalkraniets Kongerige]]'.