James May: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
VolkovBot (diskussion | bidrag)
m robot Tilføjer: fr:James May
No edit summary
Linje 4:
James blev født i [[Bristol]]. Han har en ældre søster, Jane, en yngre søster, der hedder, Sarah og en lillebror. Gennem hans barndom flyttede hans familie meget rundt, men fandt sig senere til rette i [[Yorkshire]]. Da James var mindre, lærte han at spille [[fløjte]], [[saxofon]] og [[klaver]], han har senere sagt, at det eneste han nogensinde spiller på, er klaver. James bor lige nu i [[Hammersmith]] sammen med sin kat, Fusker.
 
James ejer en del biler. Udover hans yndlingsbil, [[Fiat Panda]]en, ejer han en 1971 [[Rolls-Royce Corniche]], en [[Jaguar XJS]], en [[Range Rover]], en [[Porsche 911]], en [[Porsche Boxster S]] og sidst men ikke mindst en [[Mini Cooper]]. Udover alle bilerne har han også en del [[motorcykel|motorcykler]]. James fik hanhans kørekort i andet forsøg.
 
Udover at passe sine motorcykler, biler og si job, har May også set sig tid til at lære at flyve. James lærte at flyve på [[White Waltham Airfield]]. Han bestod prøven i oktober, 2007, og ejer faktisk selv et fly, Luscombe 8A 'Silvaire'.