Kjellerup Skole: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m {{kilder}} {{wikify}} {{sprog}} + stub
wikify
Linje 1:
{{kilder}}
'''Kjellerup skole''' (Tidligere kaldttidligere Kjellerup kommuneskole) er en stor skole[[folkeskole]], der ligger i Silkeborg[[Kjellerup]] kommune.i (Tidliger Kjellerup[[Silkeborg kommune)]]. Skolen Liggerligger næstencentralt vedi Kjellerup, torv.i Detnærheden vilaf sige[[Kjellerup at skolen er meget centralt placerettorv]]. Den blev bygget i 1901 og er den største skole i Silkeborg kommune. Skolen er fra 0. til 10. klasse. Der er de meget velkendte fag som: Fysik, dansk, matematik, historie, kristendom/religion, Natur/Teknik og mange flere.
{{wikify}}
{{sprog}}
 
{{Skolestub}}
Kjellerup skole (Tidligere kaldt Kjellerup kommuneskole) er en stor skole der ligger i Silkeborg kommune. (Tidliger Kjellerup kommune). Skolen Ligger næsten ved Kjellerup torv. Det vil sige at skolen er meget centralt placeret. Den blev bygget i 1901 og er den største skole i Silkeborg kommune. Skolen er fra 0. til 10. klasse. Der er de meget velkendte fag som: Fysik, dansk, matematik, historie, kristendom/religion, Natur/Teknik og mange flere.
 
[[Kategori:Folkeskoler]]
 
== Beliggenhed ==
Kjellerup ligger 17 kilometer fra Silkeborg og omkring 20 kilometer fra Viborg, 70 kilometer til Aarhus og 215 kilometer til Skagen. Så det er da meget centralt.
 
{{Skolestub}}