Diskussion:Lexopen: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Wegge (diskussion | bidrag)
m Diskussion flyttet fra Diskussion:Forside
Linje 1.185:
 
:::: Hvad angår Lexopen-tilfældende, fremgår det hurtigt ''hvorfor'' de skal slettes. Men til fremtidig brug af ikke-Lexopen artikler bakker jeg op om din idé. - [[Bruger:Mark jensen|Mark jensen]] 11. apr 2005 kl. 01:13 (CEST)
 
== Diskussion flyttet fra [[Diskussion:Forside]] ==
 
 
Jeg har siddet og tilføjet stub og ordbog på en række artikler i dag, og jeg skulle mene at der er enormt mange Lexopen-artikler der har krævet ordbog-skabelonen, ofte er nogle af dem kun på et enkelt ord. Artikler der alligevel er så små, bør de slettes eller skal jeg fortsat blot skrive ordbog-skabelonen på dem? - [[Bruger:Mark jensen|Mark jensen]] 8. apr 2005 kl. 09:57 (CEST)
:Der er en relevant diskussion under [[:Diskussion:Lexopen]], men ikke det helt store, hvad angår konklusioner. Jeg synes også, at nogle er latterlig små som artikler i en encyclopædi.--[[Bruger:Heelgrasper|Heelgrasper]] 8. apr 2005 kl. 10:02 (CEST)
 
:Hvis du tager fat i [[Lexopen]]s hvadhenviserhertil-side, kan du sikkert finde en milliard steder at sætte stub og ordbog på. Gør det bare, men husk at holde pauser. --[[Bruger:Palnatoke|Palnatoke]] 8. apr 2005 kl. 10:08 (CEST)
 
:Jeg har sat en del ordbog på i de sidste par dage. Hvis det er et forholdsvist velkendt begreb som skibsskrue sætter jeg ordbog på, og prøver at fnde interwiki links til de andre wikier. Er det noget der helt afgjort er et opslagsord, som vi ikke får en artikel på indenfor de næste par år, markerer jeg den med slet og skriver en begrundelse i kommentarfeltet for rettelsen. Ting der ligger derimellem er jeg lidt mere usikker på, så dem har jeg springer jeg over, og håber at nogen ved noget mere. Men hvis jeg kan finde en side om begrebet på en anden wiki, markerer jeg igen med ordbog og interwiki. Hvis andre mener det er værd at lave en artikel om, kan vi i det mindste håbe på at noget en dag laver en oversættelse. Ikke en perfekt vejledning, men det er sådan jeg gør. Og selv som Administrator ville jeg nok være varsom med selv at slette artiklen, jeg ville foretrække at der kom en anden mening ind over. Medmindre det er noget totalt oplagt som for eksempel et fransk gastronomisk udtryk. Den har jeg flyttet et par stykker af til [[Franske ord og vendinger]]. -- [[Bruger:Wegge|/Wegge]] [[User_talk:Wegge|(diskussion)]] 10. apr 2005 kl. 22:24 (CEST)
 
::Det er nærmest det, jeg lagde op til i afsnittet efter den lange liste på Lexopndiskussionssiden. Se denne. Det med artikler fra andre wikier havde jeg ikke lige tænkt på. --[[Bruger:Rune|Rune Magnussen]] 10. apr 2005 kl. 23:17 (CEST)
 
 
Oprydning -- [[Bruger:Wegge|/Wegge]] [[User_talk:Wegge|(diskussion)]] 11. apr 2005 kl. 07:40 (CEST)
Tilbage til siden »Lexopen«.