Content deleted Content added
Ajourført
Opdateret
Linje 6:
==Lidt om mig selv==
* Jeg hedder Rasmus Underbjerg Pinnerup og er 29 år.
* Jeg kommer oprindeligt fra [[Mors]], hvor jeg voksede op i [[Nykøbing Mors]], gik på Dueholmskolen og efterfølgende tog en sproglig studentereksamen på Morsø Gymnasium. I perioden [[1999]]-[[2005]] boede jeg i [[Århus]], først på Ravnsbjergkollegiet og sidenhen på Parkkollegiet, medens jeg studerede [[religionsvidenskab]], [[sanskrit]] og en lang række uddøde sprog på [[Aarhus Universitet]], hvilket indbragte mig en [[bachelor]]grad i de to førstnævnte og dertil det løse. I [[juli]] [[2005]] flyttede jegtil sammen[[København]], medhvor tojeg vennerførst indboede i det lilletre kollektiv ''Det Gode Liv''år [[Ny Tøjhusgrunden]], [[Islands Brygge (område)|Islands Brygge]] for derfor at rode mig ud i en tre-fire måneders hjemløshed. Nu bor jeg i en lejlighed på [[KøbenhavnTagensvej]] på [[Ydre Nørrebro]].
* Skoleåret '05-'06 brugte jeg på at tage [[GSK]]-kurser i kemi, fysik og matematik på de fornødne niveauer, og i efteråret '06 startede jeg da på mit nye studium, nemlig [[lægevidenskab]] på [[Københavns Universitet]].
* Mine interesser falder i høj grad sammen med mine studier, men dertil interesserer jeg mig meget for [[neurologi]], [[lingvistik]] (særligt [[fonetik]], [[typologi og universalier]] samt [[morfologi]]), [[semitisk]] og [[indoeuropæisk]] [[filologi]], [[filosofi]], ånds- og [[kulturhistorie]], [[modkultur]], [[unicode]] og diverse andet.
Linje 12:
* Medens jeg boede i Århus, dyrkede jeg [[shotokan]]-[[karate]] i en årrække, men jeg har endnu ikke fundet mig nogen kampsport i København, der rigtig har fænget på samme måde.
* Jeg er ikke ikke [[religion|religiøs]] i ordets konventionelle forstand, omend jeg selvfølgelig som tidligere religionsvidenskabsstuderende er både interesseret i og fascineret af religion og religiøse fænomener. Særligt fængslende finder jeg [[Erwin Neutzsky-Wulff]]s forfatterskab og [[filosofi]].
* Politisk set er jeg på mange områder enig med [[Enhedslisten]], men tager skarp afstand fra den nypuritanisme, der nu også har sneget sig ind dér; derudover har jeg tidligere kastet mine stemmer efter [[Det Radikale Venstre]] og [[Minoritetspartiet]], som jeg stadig regner for det mest sympatiske politiske parti i nyere tid. Jeg er arg modstander af den siddende regering og dens uhyggelige chauvinistiske støtteparti, der i fællesskab fører krig mod mangfoldighed, tolerance og retssikkerhed (og nu selv [[Birthe Rønn Hornbech]], det triste fallitbo). Den flinke algoritme hos [http://www.politicalcompass.org/ The Political Compass] bedømmer mit politiske standpunkt til ([http://www.politicalcompass.org/facebook/pcgraphpng.php?ec=-9.25&soc=-6.10 -9,25;-6,10]), dvs. et godt stykke ude på den [[libertarianisme|libertarianske]] venstrefløj. Jeg regner da også mig selv for [[anarkist]] og er i den forbindelse aktiv i [[Ungdomshuset]] og i beslægtede venstrefløjsaktiviteter.
* Mit første halve år på Wiki havde jeg brugernavnet '''Vice''', men pr. 2006-01-07 bruger jeg i stedet '''Pinnerup'''. På [[IRC]] går jeg under '''}{obbes''', således som regel også på [[Hjælp:Chat|den danske Wiki-kanal]] [irc://irc.freenode.net/wikipedia-da #wikipedia-da].
 
Linje 58:
 
==Signatur==
--[[Bruger:Pinnerup|Pinnerup]] 2912. augjan 20082009, 0022:0214 (CESTCET)
 
[[en:User:Pinnerup]]