Madeleine McCann-sagen: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m Filen 180px-Madeleine_McCann_MB.jpg er blevet fjernet, da den blev slettet fra Commons af MichaelMaggs
No edit summary
Linje 1:
'''Madeleine McCann-sagen''' omhandler en forsvindingssag som tog sit udgangspunkt torsdag den [[3. maj]] [[2007]] da den næsten fire år gamle [[Storbritanien|britiske]] pige Madeleine McCann forsvandt fra en feriebolig i [[Praia da Luz]] i [[Algarve]]-regionen i det sydlige [[Portugal]].
 
'''Madeleine McCann-sagen''' omhandler en forsvindingssag som tog sit udgangspunkt torsdag den [[3. maj]] [[2007]] da den fire år gamle [[Storbritanien|britiske]] pige Madeleine McCann forsvandt fra en feriebolig i [[Praia da Luz]] i [[Algarve]]-regionen i det sydlige [[Portugal]].
 
Sagen har vakt opsigt verden over, og kendte stjerner som [[David Beckham]], [[Cristiano Ronaldo]] og [[J. K. Rowling]] er kommet med opfordringer til gerningsmændene om at lade Madeleine McCann komme tilbage til sin familie. Den britiske avis [[News of the World (avis)|News of the World]] har udlovet en dusør på 2,5 millioner pund, til den som bidrager med information som fører til at Madeleine McCann bliver fundet. I tillæg har flere forretningspersoner, andre aviser og også en kollega af Madeleine McCanns mor udlovet dusører. Tilmed har [[Pave Benedikt 16.]] skænket dem en audiens i [[Vatikanet]].