Anette Toftgård: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Ny side: Anette Toftgaard var en dansk tv vært. Hun var vært på underholdningsprogrammerne Husk Lige Tandbørsten på Danmarks Radio og Bog Brother på det nu lukkede TvDanmark 2.
 
m Udvider
Linje 1:
'''Anette Toftgård''' (født 8. [[juli]] [[1971]]) er en [[Danmark|dansk]] [[zoneterapeut]] og tidligere tv-vært.
Anette Toftgaard var en dansk tv vært. Hun var vært på underholdningsprogrammerne Husk Lige Tandbørsten på Danmarks Radio og Bog Brother på det nu lukkede TvDanmark 2.
 
Toftgård blev kendt i [[1995]], da hun sammen med [[Casper Christensen]] var vært på [[DR]]'s fredagsunderholdningsprogram [[Husk lige tandbørsten]]. Efterfølgende dannede hun par med Christensen i en årrække og fik to børn med ham. Hun uddannede sig til zoneterapeut, men vendte i [[2001]] tilbage til skærmen som vært på [[realityshow]]et ''[[Big Brother]]'' på det daværende [[TvDanmark|TvDanmark 2]]. Sammen med [[Timm Vladimir]] var hun i [[2003]] vært for talentshowet ''[[Popstars|Popstars Showtime]]'' på [[TV 2]], og i 2007 blev hun eventkoordinator på [[TV 2 Radio]].
 
Casper Christensen og Anette Toftgård gik fra hinanden i [[2003]]. Toftgård dannede efterfølgende par med skuespiller [[Jens Jacob Tychsen]], men er i dag single.
 
==Filmografi==
* ''[[Nattens engel]]'' (1998)
 
{{DEFAULTSORT:Toftgård, Anette}}
[[Kategori:Født i 1971]]
[[Kategori:Tv-værter fra Danmark]]