Creamy: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
No edit summary
Linje 7:
Creamy var i starten ikke et band som hittede blandt andre end børn, og var derfor ligestillet med eksempeltvis [[Åh Abe]] udgivelserne. Mange kritikere har givet udtryk for at creamy ikke var særligt talendtfulde i sammenligning med andre musikere som producerede musik til børn. Det var heller ikke creamy selv som stod for musikken, og da teksterne og melodierne også var lånt, var det kun deres sangstemmer som reelt var deres eget udtryk. [[Stand up]] komikeren [[Anders Matthesen]] var en af creamy kiritkere som var særdeles grov i tonen overfor creamy, dette kom flere gange til udtryk i hans stand up shows. Dog mente mange fans at kritikken var uberettet da mange kritiserede det første album som var det markedsført til voksne, hvilket ikke var tilfældet.
Med creamy kom der en hel bølge af lignende concepter med børn og unge som sang børnesange i elektroniske versioner, hvoraf ingen rigtigt prestrede at opnå sammen sucess som creamy gjorde.
Med udgivelserne efter deres første album, er det tydeligt at musikken i højere grad henvender sig til andre end børn, og i og med at creamy begyndte at selv komponere sange og tekster på engelsk, begyndte creamy at fremstå mere seriøse, ligesom de også henvendte sig til et udelandskudenlandsk publikum.
 
== Diskografi==