Content deleted Content added
Tilføjet "Arkivering"
Linje 1:
== Arkivering ==
{{velkommen|[[Bruger:Dannebrog Spy|Dannebrog Spy]] 30. jan 2009, 21:47 (CET)}}
[[Brugerdiskussion:Limro/arkivering af velkomsten|Arkivering af velkomstbesked]]
 
Tja du har jo været her i et stykke tid, men en sen velkomst er jo er bedre end ingen.
 
Et par praktiske ting: Et enkelt linieskift resulterer ikke, som man skulle tro i et linieskift i de færdige artikler. Her er du nød til at indsætte <nowiki><br></nowiki>. Alternativt kan du indsætte to linieskift, hvorved du får et nyt afsnit.
 
En anden ting er indledninger. Når du skriver en artikel om en Naruto-figur, er du nød til at indlede med at skrivem at "NN er en figur fra manga- og animeserien [[Naruto]]". Ellers tror folk måske, at de virkelige mennesker.
 
Men ellers endnu en gang velkommen til. Anime- og mangaartikler er desværre ikke det vi vader i, så alle bidrag er mere end velkomne. --[[Bruger:Dannebrog Spy|Dannebrog Spy]] 30. jan 2009, 21:47 (CET)
 
: Tak for velkomsten. Jeg har nu ændret Wikipedia i 1 års tid nu, men først igår fik jeg lavet mig en profil... Men jeg ved ikke om <nowiki>{{Velkommen}}</nowiki> skabelonen skal stå i alles profiler. <br/>
:Jeg husker det med at skrive, hvor karaktererne er fra - ser pointen ^^ --[[Bruger:Limro|Limro]] 31. jan 2009, 14:26 (CET)
 
::Folk, der kun har lavet en enkelt eller nogle få indlæg, får normalt ingen velkomst. Vi har mange af den slags brugere, så det vil være spild af god energi at give dem allesammen velkomster. I stedet ventes til det kan ses, at der er tale om seriøse brugere, der har i sinde at lave mere end bare rette et par småting. Folk der bidrager med hærværk eller reklame får dog andre knap så venlige skabeloner. --[[Bruger:Dannebrog Spy|Dannebrog Spy]] 22. mar 2009, 22:59 (CET)
 
== ibrug ==