Omar Marzouk: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m Ændrer kategori, jvf. WP:A/PL
m grammatik/stavefejl.
Linje 6:
I [[2003]] lavede han sammen med fire andre komikere showet: ''[[Fem på flugt]]''.
 
I [[2004]] kom hans one-man show, kaldtkaldet "''[[Krig, terror og andre sjove ting]]''".
 
I 2006 Modtager Omar Marzouk [[LO-Prisen]]<ref>[http://www.lo.dk/AKTUELT/Arkiv/Pressemeddelelser/2006/Stand-uperfarLOskulturpris.aspx Pressemeddelelse på lo.dk]</ref>. – ''"Omar Marzouk formår med en blanding af rå humor, varme og medfølelse at rykke ved mange af de fordomme, der findes mellem danskere og indvandrere. Med humoren som redskab har han været med til at lette en svær debat fyldt med tabuer"'', siger LO’s formand Hans Jensen som begrundelse for valget.
Linje 14:
Medvirkede d. 25. november 2006 i TV3's underholdningsprogram [[Gu' Ske Lov Du Kom]].
 
I 2007 bliver Omar medstifter af TV produktions selskabettv-produktionsselskabet Respirator,. Deres første produktion var et satire programm :satireprogram, Tjenesten - nu på TV,tv. programmetProgrammet blevet sendt på DR2 og vandt TVtv-prisen for beste comedybedste programcomedyprogram i 2007.
 
I [[2008]] optrådte Omar Marzouk med et nyt show, hvori Marzouk blandt andet kommenterede en række aktuelle politiske emner. Som en del af dette show har Marzouk etableret sit eget "parti" ''Ny Filionggonggong'' med dertil hørende [http://nytdanskparti.dk hjemmeside].
I 2009 - Omars DVDdvd med showet "Præster,politiker politikere og andre profeter" sælger Guldguld.
 
2009 Omars DVD med showet Præster,politiker og andre profeter sælger Guld.
 
{{Reflist}}