G-Man (Half Life): Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
U'et (diskussion | bidrag)
Linje 3:
==Karaktertræk==
 
G-Man har ser ud somer en midaldrende mand med bleg hud, militær klipning og blågrønne, lettere, lysende øjne. Han er iført et jakkesæt og bærer rundt på en mappe som i det første [[Half-Life]] bærer [[Black Mesa Research Facility|Black Mesa]]s logo. Dette logo er forsvundet i [[Half-Life 2]]. I starten af [[Half-Life 2: Episode One]] ses G-Man for første gang uden sin mappe.
 
G-Man har en mærkeligtspeciel måde at snakke på. Han lægger tryk på de forkerte dele af ordene, han holder mange unødvendige pauser, skifter ofte toneart og trækker på visse bogstaver, især S. I store træk stammer og læsper han.
 
I spillene lader han til at observere spilleren fra en afstand. Prøver man at nå hen til ham, er han som regel forsvundet sporløst. I [[Half-Life: Opposing Force]] griber han flere gange direkte ind i spillets handling, både ved at hjælpe spilleren ([[Adrian Shephard]]), men også ved at lægge forhindringer på hans vej.
 
G-Mans motiver er uklare. Han handler efter ordrerordre, som han får fra unavngivne "arbejdsgivere", men han har flere gange givet udtryk for, at han ikke nødvendigvis adlyder disse arbejdsgivere.
 
På trods af at han et par gange ses i samtale med andre personer i spillene, lader det til at han er usynlig for alle andre end spilleren selv. Skønt han viser sig på steder sammen med andre personer i et område, udviser disse ingen tegn på at at have set ham.