Álvaro Santos: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
No edit summary
No edit summary
Linje 1:
'''Álvaro Murcio Santos''' (født [[30. januar]] [[1980]] i [[Brasilien]]) er en brasiliansk [[fodboldspiller]]. Alvaro Santos er angriber og har i en periode spillet for [[FC København]]. Han startede i [[FC Sochaux]] den [[1. august]] [[2006]]. Han er siden hen blevet lejet ud til Racing club de Strasbourg, som også spiller i den bedste franske række.
 
Han har tidligere spillet for [[Sverige|svenske]] [[Helsingborgs IF]] og brasilianske [[América Mineiro Futebol Clube|America FC]]. Álvaro Santos var tilskuerfavorit i Helsingborg, en status han tog med til FC København, hvor han fik kælenavnet ''VFM'' (Verdens Flinkeste Mand) af brugerne på klubbens debatforum [[Sidelinien]]. Han spillede 119 kampe for FC København og scorede 50 mål, der i blandt et i debuten mod [[Glasgow Rangers]].
 
Scorede årets mål 2005 med et saksespark mod SønderjyskE da han stadig spillede i danske [[FC København]].
 
I [[Februar]] 2009 blev angriberen fristillet af [[FC Sochaux]] efter dårlige resultater i fransk fodbold. Det gav [[ÖrgrytaÖrgryte IFIS]] muligheden for at hente ham på en fri transfer, og altså dermed genforene FCK's tidligere angrebsduo [[Álvaro Santos]] og [[Marcus Allbäck]]
 
{{Arvefølge|'''Årets spiller i F.C. København'''<br>2004|[[Peter Nielsen]]|[[Hjalte Nørregaard]]}}