Los Angeles Galaxy: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
DumZiBoT (diskussion | bidrag)
m robot Ændrer: fr:Galaxy de Los Angeles
mNo edit summary
Linje 1:
'''Los Angeles Galaxy''' er en professionel fodboldklub baseret i [[Los Angeles]], [[Californien]], som deltager i [[Major League Soccer]]. Navnet "Galaxy" refererer til at Los Angeles er hjemsted for mange Hollywood 'stjerner.' Holdets farver er guld og grøn.
 
Galaxy var et af ti stiftende medlemmer af [[Major League Soccer]], som begyndte i [[1996]]. Klubben spillede deres hjemmekampe på [[Rose Bowl (stadium)|Rose Bowl]] fra 1996 til 2002 inden de i 2003 flyttede til deres eget stadion, [[The Home Depot Center]] i [[Carson]], [[California]], som er bygget til fodbold. Siden sæsonen 2005, har de delt hjemmebane med [[C.D. Chivas USA]]. Galaxy har det højeste tilskuertal og var den første MLS klub til at skabe et overskud i en sæson. Galaxy har to primære fanklubber ''The Galaxians'' og ''the [[Los Angeles Riot Squad]]''. Deres maskot er kendt som "Cozmo," et frølignende [[rumvæsen]].
 
Den [[11. januar]] [[2007]] blev det annonceret at [[David Beckham]] ville slutte sig til holdet den [[1. juli]] på en 5-årig kontrakt, som efter sigende giver ham en løn på 300 mio. kr., men som kombineret med tillæg vil give ham 1,5 mia. i kontraktens løbetid.