Love Me Do/P.S. I Love You: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Linje 9:
 
'''Love Me Do''' blev indspillet i tre forskellige versioner med tre forskellige trommeslagere:
*Den første indspilning var den 6. juni 1962. Det var ved deres audition hos [[EMI]], og det var på det tidspunkt med [[Pete Best]] på trommer. Denne version blev ikke udgivet før på [[Anthology 1]] fra 1995.
*Den 11. september 1962 var der endelig en ny indspilningsdag. Best var blevt fyret og erstattet af [[Ringo Starr]] på det tidspunkt. Efter 17 indspilninger af Love Me Do var George Martin tilfreds.
*Da deB-siden senere skulle indspille B-sidenindspilles, opdagede de, at der pludselig var en anden trommeslager til stede. George Martin havde hyret en erfaren studietrommeslager ved navn [[Andy White]] bare for at være på den sikre side, og han var ikke helt tilfreds med Ringos præstation. '''P.S. I Love You''' blev insoilletinspillet med White på trommer og Ringo på [[marracas]]. Senere indpilledes '''Love Me Do''' igen med white på trommer og Ringo på [[tambourin]].
 
Det var imidlertid Ringo Starr versionen, der blev udsendt på de første udgivelser af singlen. Udgaven kan f.eks. findes på opsamleren [[Past Masters, Volume One]]. Andy White versionen er på Beatles debutalbum [[Please Please Me]].