Content deleted Content added
→‎Brugerkonto på andre wikier: Prøv bare... Ingen bidrag på enwiki?
Linje 57:
Hej Dooba! Som svar på din mail vil jeg førsøge at give et svar. Det letteste er at aktivere din globale konto. Klik på "mine indstillinger" og under fanebladet "Brugerdata" bør der være noget at klikke på vedr. global konto. Det skulle være ret let at finde ud af. Jeg har aktiveret min men kan ikke huske hvordan det ser ud før man aktiverer den. Hvis det ikke virker, så skal du bare spørge igen. --[[Bruger:MGA73|MGA73]] 25. jul 2009, 16:24 (CEST)
:Jf. [[:en:Special:Contributions/Dooba]] og [[:fr:Special:Contributions/Dooba]] er der vist ingen Dooba på enwiki eller frwiki og hvis der er, så har han/hun ikke lavet nogle ændringer. Så kan du måske få lov til at overtage kontoen. Prøv at aktivere den globale konto og se hvad der sker. Den burde fortælle dig om det mislykkes nogle steder. --[[Bruger:MGA73|MGA73]] 25. jul 2009, 16:42 (CEST)
::Måske kan du finde hjælp til at overtage kontoen her [[:en:Wikipedia:Changing_username/Assistance]] og [[:fr:Wikipédia:Demande de renommage de compte utilisateur]]. Du kan evt. kigge forbi IRC (irc://chat.freenode.net/wikipedia-da). --[[Bruger:MGA73|MGA73]] 25. jul 2009, 17:03 (CEST)