Content deleted Content added
mNo edit summary
No edit summary
Linje 5:
Jeg har altid været meget vidensinteresseret, og ser det som en stor mulighed at være med til at arbejde på et projekt som Wikipedia. Jeg har skrevet nogle artikler til den engelske udgave, men følte at det måske også var relevant at hjælpe til med den danske, hvilket jeg hermed gør :-)
 
Umiddelbart satser jeg på at dække mit eget lokalområde [[Kongens Lyngby|Kgs. Lyngby]], samt forskellige aspekter fra mit studieområde. Dertil måske også nogle større engelske forfattere, som er en af mine helt store hobbyer. Endelig er jeg på det seneste blevet opmærksom på manglen på artikler om frihedselskende tænkere, hvorfor jeg er begyndt at oprette små biografier om f.eks. [[Robert Nozick]], [[Gerard Radnitzky]], [[Milton Friedman]] og [[Madsen Pirie]].
 
Jeg har indtil videre oprettet artikler om bl.a. [[Boris Jeltsin]], [[Curacao]], [[David Garrick]], [[Drury Lane-teatret]], [[James Boswell]], [[John Major]], [[Joshua Reynolds]], [[Kongens Lyngby|Kgs. Lyngby]], [[Lyngby Boldklub]] og [[Samuel Johnson]] og udvidet og/eller korrigeret artikler om [[Anders Sunesen]], [[Boethius de Dacia]], [[David Hume]], [[Den store pyramide i Giza]], [[Georg Friedrich Händel]], [[Jekaterinburg]], [[Lyngby-Taarbæk Kommune]], [[Margaret Thatcher]] og [[Westminster Abbey]].