Diskussion:Anarkistisk Debatforum: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Rettelse
No edit summary
Linje 21:
Desuden opfordrer jeg til, at anarcho.dk-moderatoren og wikipedia-brugeren Rasmus Underbjerg Pinnerup ("''Pinnerup''", "''Qohælæth''", mm) af lignende grunde, og fordi han er en bærende kraft omkring driften af forummet, pga. den indlysende interessekonflikt skal holdes ude af moderation af artiklen, der er mere omfattende end grammatiske smårettelser. - [[Bruger:Ekspert9123128391|Ekspert9123128391]] 22. aug 2009, 16:07 (CEST)
:Altid hyggeligt med den slags umotiverede personangreb. Tillad mig at gøre opmærksom på, at mit _eneste_ bidrag til denne artikel har været nogle få grammatiske rettelser tilbage i juli 2006 - flere år før disse begivenheder fandt sted, og lang tid før, jeg overhovedet blev fast bruger af siden. Hvorfor det er oplagt at dømme mig ude i en redigeringskonflikt, som jeg aldrig ville have opdaget, hvis jeg ikke eksplicit var blevet nævnt, forstår jeg ikke. Jeg ville nu egentlig klart mene, at hele falafelprinz-sagen var for ligegyldig for offentlighedens interesse til at blive nævnt i en Wikipedia-artikel, men hvis jeg er så partisk, som den anonyme sykofant synes at mene, er det så det modsatte valg, der er det rette? --[[Bruger:Pinnerup|Pinnerup]] 23. aug 2009, 01:44 (CEST)
:: Det er da vældigt god tone at kalde mig for sykofant. Udover det, er der egentlig, så vidt jeg kan se, ingen personangreb indblandet i diskussionen omkring redigeringen af artiklen, udover at du altså på godt dansk kalder mig for en røvslikker. Det til side, kom min betragtning blot på grund af det, at du kunne tænkes at blande dig i redigeringen, hvilket bliver bekræftet af det, at du faktisk indtil videre er den eneste, der tilsyneladende overhovedet har kommenteret på mit bidrag til artiklen (eller rettere min forklaring på den temmelig omfattende redigering). Der er altså intet personangreb mod dig - du har vist selv fremavlet det i hovedet på dig selv - men det centrale i det, at jeg nævner dig, hvilket faktisk sker, fordi jeg kunne se, at du tidligere (netop først og fremmest grammatisk) har redigeret artiklen, er at du er en del af administrationsgruppen på Anarkistisk Debatforum, ligesom du er en af de mest aktive brugere. Dit forhold til "''falafelprinz''" kan jeg egentlig ikke sige noget om, men jeg synes stadigvæk, at det ville være upassende for dig at blande dig i en sådan konflikt af de nævnte grunde. -- [[Bruger:Ekspert9123128391|Ekspert9123128391]] 24. aug 2009, 01:37 (CEST)
Tilbage til siden »Anarkistisk Debatforum«.