Claus Christiansen (fodboldspiller): Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
No edit summary
No edit summary
Linje 1:
'''Claus "Kuno" Christiansen''' (født [[19. oktober]] [[1967]]) er en tidligere [[danmark|dansk]] [[fodboldspiller]]. Han spillede blandt andet i [[Lyngby Boldklub]].
 
Han spillede 5 landskampe[[landskamp]]e for [[Danmarks fodboldlandshold|Danmark]], men var med i [[Europamesterskabet i fodbold 1992|EM-finalen 1992]] mod [[Tysklands fodboldlandshold|Tyskland]], hvor han steg til vejrs midt på banen og forlængede en bold til [[Kim Vilfort]], så denne kunne score til slutstillingen 2-0 i det 79. minut. Claus Christiansen startede finalen på bænken, men kom altså ind og fik en central rolle alligevel i Danmarks EM guld. Løftede aldrig pokalen[[pokal]]en efter EM triumfen, da han følte en ydmyghed i forhold til "stamspillerne" på holdet. Dette har han imidleretid senere fortrudt.
Kendt under navnet Claus "Kuno" Christiansen.
 
Han spillede 5 landskampe, men var med i [[Europamesterskabet i fodbold 1992|EM-finalen 1992]], hvor han steg til vejrs midt på banen og forlængede en bold til [[Kim Vilfort]], så denne kunne score til slutstillingen 2-0 i det 79. minut. Claus Christiansen startede finalen på bænken, men kom altså ind og fik en central rolle alligevel i Danmarks EM guld. Løftede aldrig pokalen efter EM triumfen, da han følte en ydmyghed i forhold til "stamspillerne" på holdet. Dette har han imidleretid senere fortrudt.
 
Stoppede karrieren I Lyngby allerede som 28 årig for at hellige sig en erhvervsmæssige karriere.