Wikipedia:Landsbybrønden/Jeg ønsker beskyttelse af min side hvis jeg skulle blive slettet: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m Ny side: Jeg ønsker beskyttelse af min side, Bruger: John Peters, hvis jeg skulle blive slettet. Det er en unik samling af de artikler jeg har skrevet, og de bør bevares for fremtiden. Også a...
(Ingen forskel)

Versionen fra 9. okt. 2009, 16:09

Jeg ønsker beskyttelse af min side, Bruger: John Peters, hvis jeg skulle blive slettet. Det er en unik samling af de artikler jeg har skrevet, og de bør bevares for fremtiden. Også at jeg så specifikt synes at tage et aranbisk synspunkt i Mellemøstkonflikten bør bevares som en inspiration for...arabere. Jeg var jo først i DK til at tale varmt for araberes sag, og fik overbevist FE og PET om det kloge i det...ud fra et sikkerhedssynspunkt. Dette er nu den gældende linje i FE og PET, og det viser jo hvorledes det altid er de suveræne og selvstændigt tænkende medlemmer af vort samfund som altid sætter dagsordenen. Min sympati for arabernes sag er ægte, men jeg kan ikke udtale mig om FE og PET's , som måske er mere taktisk. Men fra deres synspunkt drejer det sig selvfølgelog iom : Hvad kan gavne *Danmarks sikkerhed.

Ligeledes er min bruger-diskussionsside a fascinating account over hvordan misforståelser kan føre til endnu flere misforståelser. Uden tvivl ønsker mange Admins at slette denne, men jeg skal anmodes om at den bevares. Hvis I nu har indrtryk af at Amins har opført sig som en hund i et spil kegler, er dette korrekt. Jeg har Danmarks sikkerhed som et væsentligt imperativ, men jeg mener rent faktisk at araberes situation er under-exploiteret.John Peters 9. okt 2009, 16:09 (CEST)