Københavns Kommunes Skoleorkester: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
No edit summary
No edit summary
Linje 15:
Om foråret er orkestret igen på weekendtur og spiller forårskoncert derefter. I maj deltager det i Musikskolernes Dag i Tivoli sammen med et væld af andre musikskoleelever, og har som hovedregel en eller to koncerter i juni også.
 
I slutningen af juni/starten af juli tager KKSO på koncerttur. Sommerrejserne er som regel en 10 dages tur til udlandet, i en bus fyldt med instrumenter, koncertuniformer og spilleglæde. I de seneste år har orkestret besøgt Holland & Belgien (1998), Estland & Letland (2000), Italien (2001), Polen (2003), Schweiz (2005), Slovakiet (2007), Slovenien (2009). Orkestret spiller gerne 6-8 koncerter på en tur, på slotspladser og andre seværdige steder, i berømte kirker og koncertsale, eller på gader og torve. Ofte besøger orkestretKKSO et lokalt orkester, er indkvarteret hos dem privat, og spiller koncerter sammen. De besøger så KKSO i Danmark ved en anden lejlighed. KKSO har på flere af rejserne kunnet deltage i nationale eller internationale ungdomsmusikstævner og -festivaler. I Letland spillede det således sammen med 1700 andre unge harmoniorkestermedlemmer til en tv-transmitteret koncert.
 
Vel hjemkommet til Danmark spiller orkestret en afslutningskoncert (når det har fået sovet ud efter sommerturen) og ønsker hinanden fortsat god sommer.