Selvmord (gruppe): Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
No edit summary
No edit summary
Linje 1:
{{harflertydig|Selvmord}}
'''Selvmord''' er en dansk [[rap]]gruppe bestående af [[L.O.C.]], [[Jonas Vestergaard]] (producer og komponist) og [[Suspekt]], som består af medlemmerne [[Rune Rask]], [[Emil Simonsen]] og [[Andreas Duelund]]. Gruppens hidtidigt største hit er sangen ''Råbe Under Vand''.
 
Gruppen blev præsenteret den 26. september 2009 klokken 00.00. Deres første album ved navn Selvmord blev udgivet den 16. November 2009, men blev også solgt til releasekoncerterne holdt den 12. November i Imperial biograf. Albummet kan fås både som cd, vinyl og download.
 
Albummet indeholder ti numre:
 
1. Selvmord
 
2. Råbe under vand
 
3. De ting vi ikk' har gjort
 
4. Ensom mig
 
5. Lige begyndt
 
6. Smiler alligevel
 
7. Hver gang du går
 
8. OK
 
9. Uden dig
 
10. Lad som om
 
 
Af dem var tre numre, Råbe under vand, Smiler alligevel og OK allerede blevet lagt ud på YouTube i mere eller mindre grad, med henvisninger fra [[L.O.C]]'s hjemmeside. På releasedagen stillede Selvmord op til autografskrivning i Fona på Strøget.
 
Selvmord beskrev sig selv i et interview i Urban bragt den 12 november 2009 som mere seriøse end det de tidligere har lavet hver for sig. Det vises også i teksterne, hvor der bandes langt mindre end der blev gjort i tidligere [[Suspekt]] og [[L.O.C]] sange. De mener at Selvmord's sange kan bruges som en uddybning af sange som Sut den op fra slap og Undskyld. Målet med Selvmord har også været at lave et mere akustisk album end førhen, hvorfor der også bliver spillet på akustisk guitar, og var et gammelt klaver med til releasekoncert i Imperial
 
== Kilder ==