Wikipedia:Ansøgning om bureaukratstatus: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Linje 18:
:Jeg skal ikke kunne sige, at jeg kender hvert et komma (der er jo ingen, der er alvidende), men ellers har jeg altså styr på normer og politikker. <br /> - [[bruger:Sarrus|Sarrus]] ([[Brugerdiskussion:Sarrus|diskussion]] &bull; [[Speciel:Bidrag/Sarrus|bidrag]]) d. 18. dec 2009, 21:24 (CET)
* {{Støtter}} Jeg har været meget i tvivl, da jeg ikke helt ved, hvad der kræves i praksis af en bureaukrat. Men jeg tænker at hvis Sarrus havde været helt uegnet, så havde en af de eksisterende bureaukrater nok stemt "støtter ikke". Så hvis de ikke har problemer med Sarrus så kan jeg ikke se hvorfor jeg skulle have det. Min vurdering er, at hvis Sarrus er i tvivl, så vil han blot spørge om hjælp. --[[Bruger:MGA73|MGA73]] 22. dec 2009, 23:15 (CET)
*{{neutral}}/{{støtter ikke}} - Jeg har altså mange indvendinger (og komplimenter) til dig, Sarrus. Jeg ved ikke hvor meget det kræver at blive bureaukrat, men som jeg nævnte i går på chatten (kl. 13:00), ville jeg have dig til at konkludere på [[Wikipedia:Gendannelsesforslag/Brugerdiskussion:John Peters]]. Det har du imidlertid ikke gjort, og jeg har altså set at du var online længe efter. Det er for ærgeligt. Jeg ville ellers gerne have støttet. Hvis du ikke ved hvorfor jeg præcis ville have dig til at konkludere på denne, så var det fordi det var en af de mere "hektiske" diskussioner. --[[Bruger:Masz|<font face="Calibri" color="#191970">Masz</font>]] 28. dec 2009, 13:53 (CET)
 
==== Spørgsmål / diskussion ====