Seann William Scott: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Thijs!bot (diskussion | bidrag)
m robot Ændrer: es:Sean William Scott
Xqbot (diskussion | bidrag)
m robot Ændrer: es:Seann William Scott; kosmetiske ændringer
Linje 2:
'''Seann William Scott''' (født [[3. oktober]] [[1976]]) er en [[amerikansk]] [[skuespiller]], mest kendt for sin rolle som Steve Stiffler i ''[[American Pie]]''-filmene.
 
== Biografi ==
=== Tidlige liv ===
Scott blev født i Cottage Grove, [[Minnesota]] og voksede op som den yngste af syv søskene, og blev opfostret af sine forældre William Frank Scott, en fabriks arbejder, og Patricia Ann Simons. Selvom han var meget sportsinteresseret, bestemte han sig for at blive skuespiller, da han blev inspireret af at arbejde i lokale biografer og så alle de film han kunne gratis. Allerede om 12-årig var han til sin første [[audition]] på en rolle i den popuære serie ''[[Baywatch]]'', men fik ikke rollen. Da han bestod fra Park High School, valgte han at flytte til Los Angelses for at starte en skuespillerkarriere. Han blev opdaget af et [[talentbureau]], og fik en rolle i [[musikvideo]]en til [[Aerosmith]]s ''Hole in my Sole-video''. Hurtigt optrådte han i [[Chad's World]], en tv-serie der kørte på nettet og havde homoseksualitet som tema. Serien blev sponsoreret af det kortvarige selskab [[Digital Entertainment Network]].
 
=== Personlige liv ===
Scott har en interesse for kropsmodifikation og har tre tatoveringer: et uendeligt symbol på sit håndled, en lynende kugle på sit lår og "Amor", latin for kærlighed, på sit haleben.
 
Scott er for tiden kæreste med modellen [[Deanna Miller]].
 
== Filmografi ==
* ''[[American Pie (film)|American Pie]]'' (1999)
* ''[[Final Destination]]'' (2000)
Linje 49:
[[de:Seann William Scott]]
[[en:Seann William Scott]]
[[es:SeanSeann William Scott]]
[[et:Seann William Scott]]
[[fi:Seann William Scott]]