Radiohuset: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m katfix
m Rettet alle "Ørestaden" til "Ørestad" - det er jo et bynavn, det hedder jo heller ikke "Københavnen"
Linje 54:
Fra 2007 var det slut med TV-Byen og Radiohuset som medarbejderne kendte dem. DR flyttede ud i DR Byen i Ørestad. Det er næsten en rigtig by som også har fået et eget postnummer: DR Byen, 0999 København C. (Det er forresten blevet vedtaget i huset, at postnummeret skal siges "nul-ni-nioghalvfems"; man vil gerne have det sagt ens for at styrke genkendeligheden).
 
DR Byen vil rumme al DR's tv- og radioproduktion, bortset fra de regionale stationer. Dog har Københavns Radio også sæde i ØrestadenØrestad, i det såkaldte segment 3. Det er, naturligt nok, den eneste af regionalradioerne, der ligger derude. Og det bør måske også bemærkes, at nogle af dramaproduktionerne på tv fortsat laves i TV-Byen.
 
Radiohuset bliver hvor det er, men med nye beboere; [[Det Kongelige Danske Musikkonservatorium]] skal fremover fylde huset med toner. Konservatoriet har ejet bygningen siden 2001, så DR har lejet sig ind i Radiohuset til udflytningen i DR Byen. Nøglerne blev formelt overdraget til konservatoriet den 1. august 2008. Og den 20. december spilles den sidste koncert i Radiohusets Koncertsal. Det betyder også en navneændring til Musikkonservatoriets Koncertsal.