Diskussion:Linux-distribution: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m robot: automatisk teksterstatning: (- Anders Wegge Jakobsen (diskussion) +Bruger:Wegge)
m robot: automatisk teksterstatning: (-/Wegge (diskussion) +Bruger:Wegge)
 
Linje 3:
Er der nogen der har nogen indvendinger imod at jeg omdøber artiklen til GNU/Linux-distribution? Samtidig skal der ryddes grundigt op: GNU/Linux er jo lige netop ''ikke'' en kerne, og mange ting kunne meget vel forklares bedre. [[Bruger:Procrastinator|Procrastinator]] 6. maj 2005 kl. 00:40 (CEST)
 
: Det er faktisk et godt spørgsmål du stiller der. Selve udtrykket GNU/Linux er i sig selv et POV, som forfægtes af [[FSF]], så en flytning kommer nok i konflikt med vores NPOV politik. Det jeg vil foreslå dig, er at rydde op i denne artikel, og lave en ny der netop beskriver GNU/Linux debatten. Du kan se hvordan det er gjort på enwiki [[:en:GNU/Linux_naming_controversy]]. De to artikler kan fint henvise til hinanden, men det er i mine øjne vigtigt at vi beskriver politiske holdninger, uden samtidig at advokere dem. -- [[Bruger:Wegge|/Wegge]] [[User_talk:Wegge|(diskussion)]] 6. maj 2005 kl. 01:15 (CEST)
 
:Teksten er da korrekt (bortset fra uenigheden om navnet). Det fremgår tydeligt at det er sammensætning af kerne og userspace-programmer. I øvrigt synes jeg heller ikke at artiklen skal flytess jf. Wegge svar ovenfor. I daglig tale bruges ordet Linux-distribution ofte i i hvert fald min dagligdag (og jeg har stor respekt for [[Richard M. Stallman|RMS]]). [[Bruger:Byrial|Byrial]] 6. maj 2005 kl. 08:19 (CEST)
Tilbage til siden »Linux-distribution«.