Wikipedia-diskussion:Administratorer: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m til Brandsen
indlæg
Linje 66:
::Hvis du sletter [[Danmark]], må jeg jo antage at du gør det i god tro, men i og med at jeg ikke forstår din handling, spørger jeg dig så på din diskussionsside om hvad tanken er. Jeg vil jo nok forvente et ret hurtigt svar, men når det ikke kommer (fordi du er på familiebesøg), gendanner jeg siden ret prompte (efter lige at have tjekket at den nyeste version er nogenlunde hærværksløs). --[[Bruger:Palnatoke|Palnatoke]] 17. feb 2010, 20:33 (CET)
:::Det lyder fint :-) --[[Bruger:MGA73|MGA73]] 17. feb 2010, 20:42 (CET)
:Først og fremmest cadeau til Palnatoke for at tage initiativ til denne diskussion.
:Som jeg ser det, er man nødt til at kalde en spade for en spade, og se på hvad der er skyld i denne diskussion. Jeg forstår så udmærket at [[Bruger:Casper]] er forudindtaget i sin holdning til hvad godt der skulle komme ud af at skrive til en administrator der har begået en ”fejl”. Ligeledes synes jeg det er synd at det skal fremstå som dette var noget der kunne ske for enhver administrator på en dårlig dag, hvilket jeg bestemt ikke tror. Men nok om det, og med ønsket om at komme konstruktivt videre:
:Intensionen om at have en klar regel der baserer sig på diskussion på jo prisværdigt og absolut nogen jeg kan støtte, men jeg var jo egentlig også af den opfattelse at der var sådan det allerede foregik/skulle foregå. Det seneste eksempel er vel netop et bevis på hvad der sker når diskussion har spillet fallit, og jeg efterlyser derfor (desværre) nogle mere helt konkrete regler. Hvad gør brugeren der er blevet uretmæssigt blokeret? Hvad er det helt præcist der skal diskuteres på AOA, og hvad er det det skal føre til? Hvornår/hvem og hvor mange skal der til før der rettes henvendelse til en steward? Og hvad så efterfølgende med den suspenderede administrator?
:Jeg har dog selv et forslag, som jeg faktisk tror, kunne gavne meget fremadrettet: Jeg foreslår at det decideret indskrives som en direkte håndfast politik '''at en administrator ALDRIG under nogen omstændigheder blokerer en bruger (eller en anden administrator for den sags skyld, selvom det virker så dejlig symbolsk) i forbindelse med en diskussion hvor vedkommende selv er involveret'''. Dette burde faktisk være 1. prioritet under listen af ”nødstilfælde” og føre til en suspendering prompte, hvorefter man kan tage diskussionen derfra. Mvh. --[[Bruger:Poker-DM|Poker-DM]] 18. feb 2010, 07:07 (CET)
 
===Adminfratagelsesprocedure===
Tilbage til projektsiden »Administratorer«.