Itachi Uchiha: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Tilføjet andre sprog
m Typo fixing, typos fixed: istedet → i stedet (3)
Linje 25:
 
== Baggrund ==
Itachi var født ind i [[Uchiha-klanen]] og var værtsat af alle af hans generation - et geni der overgik alle andre. Selv med Uchiha klanens høje standard, var Itachi langt over dette niveau. Dog kunne hverken hans familie, venner eller lærere forstå ham. Da han var kun 4 år havde han set flere liv blive taget, på grund af Den Tredje Store Shinobi Verdenskrig, hvilket traumatiserede hans følelser og gjorde ham til en [[pacifist]]. Da han var 7 år blev han færdig på Ninja akademiet, som den bedste på hans årgang, mestrede [[Sharingan]]'en som 8-årig, bestod [[Chunin Examen]] som 10-årig og blev [[ANBU]] kaptajn som 13-årig. Ifølge [[Madara Uchiha]] havde Itachi også en kæreste, som han dræbte under ''Uchiha massakren''. <ref>''Naruto'' kapitel 401, side 10</ref>
 
Specielt Itachi's far så Itachi som familiens fremtid, og overså på den måde sin yngste søn, Sasuke. Men Itachi vist stor interesse i sin lillebror, og overtalte sin far til, at overvære Sasuke på akademiet, noget han ellers ville have glemt. Itachi tilføjer også, at han ikke ville gå til en vigtig mission med [[ANBU]], for han vil ikke misse Sasuke's graduering.
 
Da Uchiha klanen planlage at overtage Konoha, blev Itachi, som insider i ANBU, pålagt at spionere på byen. Velvidende, at en statskup kun ville lede til endnu en ninjakrig, begyndte Itachi at spionere på Uchiha og gav informationen, til den [[Hokage#Hiruzen Sarutobi|den Tredje Hokage]] og byens ældre. Efter dette begyndte han at opføre sig underligt, mødte ikke op til klan møderne, modsagde sig klanens øverste og blev hovedmistænkt for mordet på hans bedste ven, Shisui Uchiha. Klanen mistede håbet for Itachi og hans far begyndte at optage sig af Sasuke istedeti stedet for. Imens forsøgte den Tredje Hokage forgæves at forhandle sig til en løsning mellem de to hold, og imod den Tredje Hokages ønsker, besluttede [[Danzo]] og Konoha's ældste, at Itachi skulle udrydde Uchiha-Klanen.
 
Før den skæbnesvangre aften, opdagede Itachi, at [[Madara Uchiha]] stadig var i live og at han ville udrydde helle Konoha. Men Itachi lovede at hjælpe Madra med at få hans hævn over klanen, mod Madara ikke gik til angreb på resten af byen. Madara accepterede og Itachi slagtede samtlige mellemer af Uchiha-klanen, pånær Sasuke. Sasuke's live var mere værd til Itachi, end hele byen og han kunne ikke få sig selv til at udføre ordren på ham også. IstedetI stedet fremstillede han sig selv som skurken, der dræbte hans uskyldige familie for at afprøve hans evner. Ved at gøre dette ville han have Sasuke til at tage hævn og blive en helt i Konoha, og på den måde rense Uchiha navnet. Han torturerede Sasuke med sin [[Sharingan#Mangekyo|Mangekyo Sharingan]] og pirede ham til at blive stærk nok til at dræbe Itachi. På denne måde håbede Itachi, at Sasuke blev stærk nok til, at han en dag ville dræbe Itachi og han forlod derfor byen som en forrædder.
 
Vidende, at Konoha stadig ville eliminere Sasuke, plagede Itachi [[Hokage#Hiruzen Sarutobi|den Tredje Hokage]] om at beskytte Sasuke. Han truede også Danzo til ikke at skade Sasuke eller afsløre, hvad han vidste om planen. På den måde var Sasuke i sikkerhed og Itachi kunne fortsætte sin plan som berygtet morder af Uchiha-Klanen.
 
Itachi sluttede sig til organisationen [[Akatsuki]] for at holde øje med Madata Uchiha i tilfælde af, at han førsøgte på noget mod Konoha og planlægge sig egen død fra Sasuke. Mens han var medlem af Akasuki stødste han på [[Orochimaru]], der prøvede at stjæle hans krop og få Itachi's [[Sharingan]]. Men Itachi fangde ham i en [[Jutsu (Naruto)#Genjustu|Genjutsu]] og skar hans højre hånd af som straf, hvilke førte til, at Orochimaru måtte flygte fra organisationen. Tid efter hjalp Itachi med af rekrutere [[Deidara]] istedeti stedet for Orochimaru. Deidara skulle vinde over Itachi eller slutte sig til Akatsuki, men også her fangede Itachi ham i en genjutsu, der nær havde fået Deidara til at sprænge sig selv i luften, hvilket fik Deidara til at sværge hævn over Itachi.
 
== Personlighed ==
Linje 114:
[http://naruto.wikia.com/wiki/Itachi Naruto.wikia]
 
[[Kategori:Figurer fra Naruto|Itachi Uchiha]]
 
[[bg:Итачи Учиха (Наруто)]]
[[fr:List of Naruto antagonists#Itachi Uchiha]]
[[en:Itachi Uchiha]]
[[es:Itachi Uchiha]]
[[fi:Itachi Uchiha]]
[[fr:List of Naruto antagonists#Itachi Uchiha]]
[[gl:Itachi Uchiha]]
[[hu:A Naruto negatív szereplőinek listája#Ucsiha Itacsi]]
Line 135 ⟶ 136:
[[vi:Uchiha Itachi]]
[[zh:宇智波鼬]]
 
[[Kategori:Figurer fra Naruto|Itachi Uchiha]]