Kejsi Tola: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
No edit summary
EPO (diskussion | bidrag)
Gendanner - maskinoversættelse
Linje 1:
'''Kejsi Tola'''(født d. 5 Februar 1992 i Tirana) er en albansk sangerinde, der repræsenterede [[Albanien]] i [[Eurovision Song Contest 2009]] med sangen ''Carry Me In Your Dreams'' og hun er også vinderen af Albansk Idol 2007. I 2008 vandt hun ''Festivali i Këngës'' og skulle representere Albanien i [[Eurovision Song Contest 2009]] i [[Moskva]], [[Rusland]].
 
 
== Biografi ==
Kejsi startede hendes karriere da hun var 11 år gammel Young Voices of Albanian Festival Song contest og vandt første præmien.
Tola repræsenteredehendes land i Eurovision Song Contest 2009 i Rusland efter at vinde den nationale finale den 21.december. Hun endte på 17 pladsen med 48 point.Hendes sang til konkurrencen blev kaldt Carry Me in Your Dreams. Kejsis indtræden er blevet forelagt af Edmond Zhulali der var ansvarlig for de nationer der til
allerførste Eurovision indrejse The Image of You i Eurovision Song Contest 2004 er udført af Anjeza Shahini.
 
"Jeg elsker at synge, og det er meget vigtigt for mig. Musik giver mig en indre styrke, som der til tider ikke dukker op i mit daglige liv, men der kommer ud når de på scenen. "Disse er de ord, Kejsi venter på at synge hendes drøm i Olimpiyski Indoor Arena i Moskva.
 
Tola forsøgte at komme ind i Eurovision Song Contest igen i 2010 for anden gang i træk, ved at deltage i ''Festivali i Këngës'' 2009 den 27. december 2009. Men hun placeret lige 15.pladsen med hendes ballade "Ndonjëherë".
 
{{musikerstub}}