Flemming Østergaard: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
No edit summary
Linje 1:
'''Flemming Ammentorp Østergaard''' (født [[31. oktober]] [[1943]] i [[Skovshoved]]) er [[formand]] for [[bestyrelse]]n i [[Parken Sport & Entertainment A/S]]. Han er gift med Inge og har sønnerne Nikolai og Peter.
Flemming Østergaard kendes i medierne under navnet "Don Ø", et navn som opstod på et debatforum for [[F.C. København|FCK]]'s fanklub i slutningen af [[1990'erne]], og som siden har bidt sig fast først i FCK-fankredse, senere i fodboldkredse generelt, for til sidst at være et almindeligt anvendt [[synonym]] i medierne. Han beskriver i sin [[selvbiografi]] "''Don Ø''", hvorledes han i første omgang ikke brød sig om tilnavnet. Siden hen vænnede han sig dog til det og lærte at elske det – ikke mindst fordi det giver associationer til [[familie (menneske)|familiens]] betydning. I dag kan han endog finde på at underskrive sig som "Don Ø", når han giver autografer eller udsteder checks.
Kælenavnet "Don Ø" er nu registret varemærke hos [[Patent- og Varemærkestyrelsen]].<ref>[http://www.business.dk/article/20080611/navne/80611047/ Østergaard gør Don Ø til registret varemærke]</ref>
 
== Erhvervskarriere ==