Itachi Uchiha: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m →‎Optræden: Rettelser i Del I
m →‎Jagten på Itachi: små rettelser
Linje 76:
 
==== Jagten på Itachi ====
Mens Sasuke kæmpede mod Orochimaru, fornemmede Itachi noget besynderligt. Kisame spurgte ham, hvad der var galt, hvilket Itachi blot svarede; "Nej, det er ikke noget." Efter Kisame havde fanget den [[Halede dæmoner#Fire-halede|Fire-halede Dæmon Abe]], sluttede Kisame og Itachi sig til resten af Akatsuki. Der fandt de ud af, at Sasuke havde dræbt Orochimaru efter at have trænet under ham i to og et halvt år. Et stykke tid efter, at den Fire-halede var forsejlet, informerede [[Zetsu]] dem om, at Sasuke var blevet dræbt [[Deidara]] C0'er (meget små [[C4]]-sprængstoffer, lavet af Deidara's ler, som ikke kan ses med det blotte øje). Kisame spurgte Itachi, om han var sur over Sasuke's død, hvilket efterlod ham, som den eneste Uchiha. I regnen så det ud som om han græd, men Itachi var sikker på, at Sasuke ikke var død og mindede Kisame om, at der stadig var en anden [[Madara Uchiha|en anden Uchiha]] derude.
 
Velvidende, at han endeenden var nær, lod Itachi en af sine skyggekloner konfrontere Naruto, som ledte efter Sasuke. Selvom Itachi hævdede, at han kun ville snakke med ham, måtte han forsvare sig selv mod Naruto's angreb. Efter Naruto's angreb var prellet af, spurgte Itachi hvorfor Naruto viste så stor interesse i sinhans bror, Sasuke, som var en forrædder af Konoha. Naruto svarede, at han var mere bror til Sasuke, end Itachi nogensinde havde været, og han ville gøre alt hvad han kunne, for at få Sasuke tilbage. Itachi spurgte så, om han ville føle den samme, hvis Sasuke udgjorde en trussel mod Konoha. Naruto svarede, at han ville bringe Sasuke tilbage ''og'' forsvare byen. Tilfreds med svaret gav Itachi nogle af sin ''kræfter'' til Naruto og fortalte, at han aldrig håbede Naruto skulle få brug for dem.
 
Efter at have ordnet tingene med Naruto opsøgte en af Itachi's kloner Sasuke. Sasuke viste særdeles forbedringer med sine evner, så Itachi aftale en sidste kamp ved et tidligere tilholdssted for [[Uchiha-klanen]]. Han ventede til Sasuke's ankomst og instruerede Kisame til ikke, at lade andre fra Sasuke's hold, [[Hebi]], blande sig i kampen. Itachi mødtes derefter ansigt-til-ansigt med Sasuke, mens de brugte [[Jutsu (Naruto)#genjutsu|genjutsu'er]] og havde en snak om Uchiha-klanen, Madara og Itachi's ''virkelige'' motiver til at tage Sasuke's øjne. Da Sasuke præsterede at undslippe fra Itachi's [[Sharingan#Tsukuyomi|Tsukuyomi]], sluttede genjutsu-kampen og den virkelige ninjutsu kamp startede.
 
Itachi brugte [[Sharingan#Amaterasu|Amaterasu]] på Sasuke, men Sasuke beskyttede sig selv med sin hud, en teknik han kunne bruge, da Orochimaru var forseglet i ham. Sasuke brugte sit trumfkort, [[Kirin]], på Itachi, som kun fik fjernet sin Akatsuki kappe i stødet. Dette skyldes dog, at han brugte [[Sharingan#Susanoo|Susanoo]] til at forsvare sig selv. Men da han har brugt ''Kirin'', der drænede Sasuke for alt sin chakra, bryderbrød Orochimaru fri og forsøgerforsøgte at overtage Sasuke's krop. Itachi forsejler ham dog sammen med hans ''Curse Mark'' fra Sasuke's nakke. Sasuke havde brugt alt hvad han havde og lå derfor hjælpeløs og ser til, at Itachi rækkerlangsomt rakte ud efter Sasuke's øjne. Men i stedet for prikkerat hive øjnene ud, prikkede han Sasuke's pande med ordene; "Beklager, Sasuke... dette er den sidste gang", en reference til det utal af gange, hvor han har prikket Sasuke i panden og sagt; "Beklager... en anden gang" da de var børn. Herefter giver Itachi efter til sin alvorlige sygdom, som han har brugt meditationmedicin og masser af vilje til at undgå, og dør.
 
=== Arv ===