Dharma Initiative: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
D'ohBot (diskussion | bidrag)
m robot Tilføjer: ko:달마 이니셔티브
Linje 14:
Pilens funktion er ikke kendt, men blev benyttet af halepartiets overlevende som midlertidigt opholdssted, inden de blev genforenet med personerne fra midtersektionen.
=== Station 3: Svanen ===
Grundlaget for Svanen er i starten af sæsonen utrolig uklar. I starten fortælles det at Desmond Hume har brugt de sidste 3 af af hans liv, indespærret på svanen udelukkende for at indtaste en kode på en computer hver 108 minut. Da John, Kate og jack ankommer til svanen ser han det som en chance for at slippe væk og john fortsætter med at trykke på koden ind i troen om at hver gang redder verden. I svanen findes der stor magnetisk aktivitet, dog ved ingen hvorfor og hovedårsagen er tilsyneladende støbt ind i beton.
Grunden til computeren, eller "knappens" funktion bliver afsløret da john mister troen på svanens funktion efter at perlen opdages. Han beslutter ikke at trykke koden og da timeren når til nul begynder alt metallisk at flyve hen til betonklodsen. Desmond afsløre at han har en "panik" nøgle og vælger at anvende den, hvilket resultere i at hele svanen implodere, og himlen over øen bliver et kort øjeblik lilla.
 
=== Station 4: Flammen ===
=== Station 5: Perlen ===