Leif Sylvester Petersen: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
No edit summary
No edit summary
Linje 1:
'''Leif Sylvester Petersen''' (født [[18. april]] [[1940]] i [[København]]) er en dansk [[kunstmaler]], grafiker, [[musiker]] og skuespiller. Han er oprindeligt udlært som [[tømrer]], men har sideløbende arbejdet som udøvende musiker og kunstner.
 
Debuten skete sidst i [[1960'erne]], da han på kunstnernes efterårsudstilling blev dybt skuffet over lanceringen af den etablerede kunst. Det samme var en herre ved navn [[Erik Clausen]] og sammen med ham begyndte de at udstille på gaderne og efterhånden også at optræde med samfundssatirisk gøgl. Sylvester blev ved at lave billedkunst, men samtidig blev han mere involveret i teater og musik. Clausen&Petersen lavede en stribe plader og Sylvester dannede bandet Sylvester og Svalerne, som også udgav mange plader. han lever i dag af at sin kunst, men medvirker en sjælden gang imellem i film. Senest har han udstillet på Sofienholm.
 
Kuriosum: Leif Sylvester Petersen tog sit scenenavn Sylvester som rigtigt navn, efter at være blevet forvekslet med forfatteren [[Leif Petersen]] (født 1934).