Madagascar (film): Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
BenzolBot (diskussion | bidrag)
m robot Ændrer: id:Madagascar (film 2005)
Algiz (diskussion | bidrag)
m lidt mere under Handling
Linje 5:
== Handling ==
{{spoiler}}
Filmen handler om fire dyr, (en løve,'''Løven enAlex''' zebra,som ener flodhest,storbyjunglens ogkonge. enHan giraf)er frahovedattraktionen i [[Central Park Zoo]]zoologiske ihave. [[USA]]Ligesom somsine harvenner, levet'''zebraen heleMarty''', livet'''giraffen iMelman''' lykkeligtog fangeskab.'''foldhesten DeGloria''', bliverlever uventethan sendtet tilliv [[Afrika]] og havner påi øenlykkelig [[Madagaskar]]fangenskab.
Maden bliver serveret på klokkeslæt og publikum kommer og kigger beundrende på dem.
{{Dåsedansk}}
Zebraen Marty fejrer sin tiende fødselsdag, men han længes efter at se resten af verden uden for haves murer, og med hjælp fra pingvinerne i zoo, lykkes det Marty at stikke af, men hans venner Alex, Melman og Gloria følger efter ham for at hjælpe og de ender til sidst på Grand Central station, men bliver hurtigt bedøvet af beroligende pile, da Alexs forsøg på at kommunikere fejlagtigt bliver forvekslet med af aggression.
Havnene i Madagaskar, fordi de kæmper med, hvem der har skylden for at være på skibet. Under denne kamp tumler over grænsen. Den vigtigste konflikt i filmen er venskab og natur. I løbet af filmen bryder venskab mellem løven og de andre sammen, og løven gør forsøg på at spise deres venner. Endelig vandt alligevel venskab.
 
Den zoologiske have kommer under pres fra dyre rettigheders aktivister, og det bliver besluttet at Alex, Marty, Melman og Gloria skal sendes med skib til [[Kenya]].
 
Men pingvinerne har andre planer og de saboterer skibet med det resultat, at Alex, Marty, Melman og Gloria strander på den eksotiske ø [[Madagaskar]].
 
{{endspoiler}}