Mads Jørgensen (fodboldspiller, født 1979): Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m Sætter i FD + antager at personen er levende fordi personen er i en:Living people.; kosmetiske ændringer
3F (diskussion | bidrag)
m Rettelse og opdatering
Linje 30:
Mads Jørgensen er en offensiv driblertype der både kan spille centralt og på kanten. Han begyndte hos [[AGF]] hvor han som ungt [[talent]] fik sin første kontrakt i [[1997]].
 
Han skiftede for første gang til [[Brøndby IF]] i [[2001]], hvor han sørgede for, at barndomsklubben fik en klækkelig overgangssum, selvom han skiftede på en fri transfer. Mads Jørgensen blev i denne periode set som et af dansk fodbolds største talenter og de fleste mente, at Mads besad et større talent end broderen [[Martin Jørgensen]], som på daværende tidspunkt var [[professionel]] i [[Italien]]. Da Mads Jørgensen ville gøre sin bror kunsten efter gik det dog galt, og hans udlandseventyr i [[Ancona]] var en stor [[fiasko]], hvor han ikkefikikke fik et eneste minut på banen. Herefter skiftede han til [[Stabæk]] i [[Norge]], hvor han dog heller ikke fik den ventede succes. Efter dette opholdvente han tilbage til dansk fodbold og [[Brøndby IF]].
 
Mads Jørgensen har i løbet af karrieren tit fået ødelagt karrieren af skader, hvilket har betyder at han ikke har kunnet udnytte sit potientale til fulde. Efter sin hjemkomst fra udlandet i vinteren[[vinter]]en [[2005]] viste han sig dog som en vigtig brik i hjemførelsen af "[[The Double]]" for Brøndby i sæsonen 2004/05.
 
Han indgik dog ikke i trænerens planer efter en række skader, og en større udrensning på et Brøndby holdBrøndbyhold i krise, banededer i 2008 banede vejen for et skifte tilbage til barndomsklubben [[AGF]] på en lejekontrakt, som løber påløb 5 mdr., hvorefter han erville være transferfri. I AGF fik Mads Jørgensen igen problemer med det knæ, der har drillet ham hele karrieren. Derfor harmeddelte han meddelt, at han stopperindstillede sin aktive karriere efter sæsonen 2007/2008. Dermed kom Mads Jørgensen til at slutte karrieren der, hvor hele karrieren startede. Han trak sig tilbage fra fodboldspillet i sommeren 2008 efter en lang række skader.
 
I [[2001]] spillede han sin hidtil eneste A-landskamp for [[Danmarks fodboldlandshold|Danmark]], det var mod [[Island]] og han var på banen samtidig med sin bror [[Martin Jørgensen]]. De blev så det første brødrepar på landsholdet siden [[Michael Laudrup|Michael]] og [[Brian Laudrup]] stoppede i [[1998]]