Flemming Bjerre: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m Gendannelse til seneste version ved Steenthbot, fjerner ændringer fra 188.183.66.190 (diskussion | bidrag)
Linje 8:
* 10.000meter 29.18.92 (2000)
 
Flemming Bjerre, eller "De Speedioso el Diablo" som de Sydamerikanske lande kalder ham, er en dansk veteran løber.
== Resultater ==
 
'''Barndom'''
* Dansk Mester 2005 og 2006 på 5000m
Flemming er født engang i slutningen af 1800 tallet, hvor han i en alder af ca. 6 år, oprettede de vi kender som Radikale Venstre.
* Deltager ved EM i Cross
Politik var en stor succes, men efter meget kedsomhed og 4 åbenbaringer blev han løber i stedet.
* Guld ved veteran EM 2004 både på 1500m, 5000m og 10.000m i aldersgruppen 35-39
Flemming løb og løb, og i 1908 blev han det første menneske til nogensinde til at løbe over Stillehavet.
 
Under sin tur over Stillehavet, kom Flemming til en lille ø hvor han mødte sin kone Dorthe, som han giftede sig med i 1909.
Dorte løb med Flemming, og sammen nåede de Japan hvor Flemming i 1911 blev udnævnt til 'Den sidste Kejser'.
Flemming blev væltet af tronen i 1915 af kontra-revolutionære Palle Pape, og måtte flygte til Rusland, hvor ham og Dorte bosatte sig i ca. 24 år. (hvoraf Flemming var Zar i 11 år.)
Livet i Rusland er kedeligt når man ikke drikker, og Flemming og Dorte flyttede til Tyskland i 1939.
Flemming forudså Hitlers planer om verdensherredømmet, og Flemming fortalte Nazisterne flabede jokes uafbrudt i 6 år, hvorefter Hitler fik nok og skød sig selv i 1945.
 
Flemming ender Japans rolle i krigen, da han opfinder atombomben, som han kaster i hovedet på Japanerne med sin venstre arm.
Da Flemming jo er en gentleman, tager han til Japan i 1949 og hjælper med at rydde op. På han besøg i Asien, slår Flemming sig sammen med den kinesiske oprører Mao Zedong, og sammen gør de Kina kommunistisk.
 
'''Teenageårene'''
Flemming og Dorte tager en pause fra verdens konflikter, og tager en midlertidig førtidspension, og bruger 50'erne på at se Greys Anatomy.
I slutningen af 50'erne beslutter Flemming sig for at lære at spille guitar og klaver, og i 1960 danner Flemming rockbandet "The Beatles", under kunstnernavnet John Lennon.
Dorte hopper med på succesen, og tager navneforandring til Yoko Ono, og sammen stopper de Vietnamkrigen, udelukkende ved at ligge i deres seng i 8 minutter.
En kold morgen i New York, da Flemming er nede og hente morgenbrød, bliver han skudt af Mark Chapman (tidligere kendt som Palle Pape).
 
Flemming bliver kørt på hospitalet, hvor han mirakuløst overlever. Ikke nok med det, men på Flemmings to timers lange besøg på et lokalt hospital i New York, opfinder Flemming kuren på kræft, HIV og influenza, og modtager i 1979 nobels fredspris.
 
10 år efter hans medicinske succes, slår Flemming endnu en gang til. I 1989 vælter Flemming berlinmuren, udelukkende ved hjælp af en cultura ske, og tvinger i 1991 Sovjetunionen til at gå i opløsning.
Flemming modtager endnu en nobels fredspris.
 
'''Voksenårene'''
I slutningen af 1990'erne rejser Flemming og Dorte til Californien, hvor Flemming (under kunsternavnet Dr. Dre), motiverer en masse unge afroamerikaner til at bruge deres verbale færdigheder.
Med ét havde Flemming langt baggrunden for rap-musik, men det var ikke lige ham.
I 2000 rejste Flemming tilbage til Danmark. Blot et år efter Flemmings tilbagekommen, fløj han straks tilbage til USA, og forhindrede 9/11, og udryddede Al Quada, på egen hånd.
Flemming tog straks tilbage til Danmark, hvor han sammen med sin kone Dorte, købte en lejlighed i Aarhus.
Flemming arbejder nu som skolelærer på Risskov Skole, hvor han bruger sine livserfaringer, til at motivere og styrke Danmarks ungdom.
Han er en sand guttermand.
 
== Eksterne henvisninger ==