Modkraft.dk: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m ekstern henvisning til hovedsiden må være nok - fjerner link til undersider
No edit summary
Linje 1:
'''Modkraft.dk''' er et [[Danmark|dansk]] internetmedium startet i januar [[2000]]. Sitets undertitel er "Progressiv portal".
 
Fra "Formålet med Modkraft.dk" pr. okt. [[2001]] [http://www.modkraft.dk/om.php?side=velkommen]:
:''Modkraft.dk er har en ambition om at være venstrefløjens og de progressive bevægelsers uafhængige internet-portal. [...] Målsætningen har fra starten været at skabe et sted på nettet, der kan fungere som hoveddør til det progressive internet.''
 
Modkraft.dk har en fælles portalredaktionportal medfor onlinemagasinet [[Kontradoxa]], onlinebiblioteket ''[[Tidsskriftcentret.dk]]'', Modkraft.tv og forskellige emneredaktioner om kultur, kønspolitik ([[queer]]), faglig, klima, video-redaktionøkonomi mv. Endvidere er der sektioner med aktivitetskalender, aktuelt stof for tv/film, og en række blogs og debatforabloggere.
 
Modkraft.dk blev startet af [[Mikkel Skov Petersen]] som eksamensprojekt på [[Center for journalistik og efteruddannelse]] - nu [[Update]]. Fra februar [[2001]] til sin død i november [[2009[[ var [[Martin Lindblom]] redaktør på portalen. Modkraft.dk produceres og drives af [[Mediesyndikatet Monsun]].
 
==Eksterne henvisninger==
*[http://www.modkraft.dk/ Modkraft.dk]
*[http://modkraft.dk/spip.php?article12035 Martin Lindblom (1966-2009)] (personliste på Modkraft.dk)
 
{{internetstub}}