David Henrie: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Luckas-bot (diskussion | bidrag)
m robot Tilføjer: bg:Дейвид Хенри
m Flertydige WL: italienskitalienere, LALos Angeles
Linje 3:
 
== Personligt liv ==
Henrie er født i [[Los Angeles, Californien]]. Han voksede op i Scottsdale, Arizona og er bror af skuespiller [[Lorenzo Henrie]]. Han gik i skole på Cheyenna Traditional School og er opdraget som [[Romersk Katolik]]. Ifølge hans hjemmeside kommer han fra en "stor, lydelig, [[italienere|italiensk]] familie".
 
== karriere ==
I 6-års alederen, underskrev Henrie kontrakt med et [[SAG]] bureau i Phoenix og begyndte at gå til prøver. Da han var 9 anbefalede en vejleder under reklameoptagelse i Scottsdale, at Henrie flyttede til [[Los Angeles|LA]]. Den sommer, ved 10-års alderen, flyttede han med familien til [[Hollywood]]. Henrie fik sine to første nationale reklameprøver, spillede skøre rektor i reklamer for [[Burger King]] og [[Quaker Oats]]. Henrie fik sin første med-stjernespiller rolle i TV-showet [[Providence]], og fik en gæsterolle på præmiereepisoden af [[Without a Trace]].
 
Ved alderen 13, fik Henrie sit første store gennembrud i en almindelig rolle som Petey Pitt på [[FOX]] sitcom [[The Pitts]]. Derefter fik Henrie en ledende rolle i the Hallmark movie, [[Monster Maker]] med [[Linda Blair]] og [[George Kennedy]], og blev spurgt om at komme tilbage til en anden Hallmark film for at spille en rolle i Dead Hollywood Mom's Society.