Søren Eppler: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Linje 2:
'''Søren Eppler''' (født [[27. december]] [[1960]]) er en dansk sanger, guitarist, pianist, komponist og tekstforfatter. Søren Eppler skriver fortrinsvis musik til egne tekster, men har også komponeret musik til en række af Halfdan Rasmussens tekster.
== Biografi ==
Som tekstforfatter til ’Stenen slår smut’ vandt han i 1990 Grænseforeningens konkurrence om en ny dansk sang og denne er med Henrik Birk Andersens melodi med i Højskolesangbogens 18. udgave fra 2006. Søren Eppler har desuden skrevet en række visions-sange til ÅrhusFN, DGI, Grundfos, Århus, Det danske VM-landshold m.fl.. Som virksomheds-coach har han udviklet et unikt ”LivsHologram”-koncept, hvor han i.f.m. medarbejder-workshops udvikler og skriver en sang og melodi til netop deres virksomhed/organisation. Sangen kan med dens musikalske energi motivere virksomheden/organisationen til at nå nye bæredygtige mål og skabe et større fællesskab i hverdagen.
 
I 2010 debuterede Søren Eppler som CD-kunstner med albummet "Blomster til et stjernebarn" i regi af DR-TV, der sendte videoer til flere af CD-ens sange.
 
I maj 2010 optrådte han i Europa Parlamentet under Covenant of Mayors Ceremony for mere ned 1000 borgmestre med sin Klimasang 'Me and You ( In the Now and in the New )'. Den danske version af sangen ’Jeg og Du’ skrev han tekst og musik til for Region Sjælland i 2009.
 
== Diskografi ==