Christen Amby: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Fjerner lovprisning, selv om den kommer fra en eksterne kilde.
flow
Linje 5:
Christen Amby var ligningschef i [[Statsskattedirektoratet]]/[[Told- og Skattestyrelsen]] i perioden [[1985]]-[[1991]]. Han har igennem de sidste to årtier fungeret som rådgiver for det offentlige og for private virksomheder på komplekse skatteområder. Han har udgivet en række bøger om dansk skattelovgivning og har skrevet et større antal artikler om skatteretlige emner. Han har endvidere været lektor på [[Handelshøjskolen i København]].
 
Christen Amby modtog i 2004 prisen som [[Årets Skatterevisor]] og endvidere tidligere folketingssuppleant for [[Socialistisk Folkeparti]], men har siden 2001 ikke været aktiv i dansk politik.
 
Christen AmbyHan stiftede i [[1968]] [[Venskabsforeningen Danmark - Den Demokratiske Folkerepublik Korea]], som han var formand for i foreningens første år.
Christen Amby er endvidere tidligere folketingssuppleant for [[Socialistisk Folkeparti]], men har siden 2001 ikke været aktiv i dansk politik.
 
Christen Amby stiftede i [[1968]] [[Venskabsforeningen Danmark - Den Demokratiske Folkerepublik Korea]], som han var formand for i foreningens første år.
 
Han er far til kunstrådgiver [[Peter W. Amby|Peter Amby]].