Content deleted Content added
mNo edit summary
mNo edit summary
Linje 1:
[[m:User:Wolfram]] [[no:Wolfram (Bruker)]] [[sv:Användare:Wolfram]] [[de:Benutzer:Wolfram]]
<table width="100%" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
 
<tr>
<font size="-1" face="Times, Times New Roman, New York" color="#444444"><br><br><br>VelkommenHejsa! Jeg er Wolfram. Du kan læse om mig [[Wolfram von Eschenbach|her]]. Min e-postadresse er: [mailto:wolfram@student.no wolfram@student.no]<br><br>For det meste er jeg hjemme på den [http://no.wikipedia.org/ norske wikipedia]. Her på den danske skriver jeg fortrinsvis om tyske og norske emner.
<td bgcolor="#E6FFE6">
 
<table border="0" cellpadding="17" cellspacing="0">
Projekter:
<tr>
* Tysk historie
<td>
* Tyske stater
<font size="+3" color="#669966" face="Old English Text MT, Old English Text">Wolfram von Eschenbach</font>
<font size="-1" face="Times, Times New Roman, New York" color="#444444"><br><br><br>Velkommen! Jeg er Wolfram. Du kan læse om mig [[Wolfram von Eschenbach|her]]. Min e-postadresse er: [mailto:wolfram@student.no wolfram@student.no]<br><br>For det meste er jeg hjemme på den [http://no.wikipedia.org/ norske wikipedia]. Her på den danske skriver jeg fortrinsvis om tyske og norske emner.
</font>
</td></tr></table>
</td>
<td bgcolor="#ffffff" width="144">
[[Billede:Wolfram2.jpg]]
</td>
</tr>
</table>
&nbsp;<br><font size="-2">Andre sprog: [http://no.wikipedia.org/wiki.cgi?Wolfram_(Bruker) Norsk] [http://sv.wikipedia.org/wiki/Användare:Wolfram Svensk] [http://meta.wikipedia.org/wiki/User:Wolfram Meta] [http://de.wikipedia.org/wiki/Benutzer:Wolfram Deutsch]</font>