Peter Orry: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m rettelse af link til landsbyen Andrup fra fler- til eentydigt
No edit summary
Linje 1:
'''Peter Orry Jensen''' (født [[25. maj]] [[1961]]) er [[journalist]] og ansvarhavende [[chefredaktør]] samt [[administrerende direktør]] for [[JydskeVestkysten]]/[[Syddanske Medier]].
 
Peter Orry Jensen blev uddannet fra [[Danmarks Journalisthøjskole]] i [[1985]] og havde forinden været praktikant på det daværende [[dagblad]] [[Vestkysten_(dagblad)|Vestkysten]]s reaktion i [[Haderslev]].
 
Var fra slutningen af [[1985]] og frem til [[1998]] [[sportsredaktør]] på først Vestkysten og efter fusionen med [[Jydske Tidende]] i [[1991]] også på JydskeVestkysten. Var derefter [[nyhedsredaktør]] sammesteds, inden han i [[2000]] blev udnævnt til journalistisk chefredaktør for avisen.
Linje 7:
Blev i [[2010]] konstitueret som chefredaktør og administrererende direktør for JydskeVestkysten/Syddanske Medier, hvor han efterfulgte [[Mikael Kamber]]. Blev samme år fastansat på posten. <ref>[http://www.jv.dk/artikel/887939 jv.dk]</ref>
 
Peter Orry Jensen har sideløbende med sit daglige arbejde i mediehuset gennemført uddannelsen som [[master i redaktionel ledelse]] på [[Syddansk Universitet]], hvor han tog sin afgangseksamen i [[2008]].
 
Peter Orry Jensen bor sammen med sin hustru og parrets to børn i [[Andrup_(Esbjerg_Kommune)|Andrup]] ved [[Esbjerg]]
 
== Kilder ==
{{Reflist}}
 
{{FD|1961|Levende|JensenOrry, Peter Orry}}
 
[[Kategori:Journalister fra Danmark]]