Carsten Werge: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
No edit summary
No edit summary
Linje 5:
 
I mange af parrets fodboldprogrammer har de arbejdet med pågående journalistik og luftet egne holdninger. F.eks. i magasinet ''Det' Bare Fodbold'' i [[2004]], hvor Carsten Werge slog til lyd for, at [[romerlys]] kunne være et festligt indslag til fodboldkampe, men at de skulle bruges på en organiseret måde. Dette kontroversielle budskab mødte dog stor modstand fra [[DBU]] og de danske klubber<ref>[http://www.bt.dk/article/20040319/sport01/103190253/ "Uansvarligt"], bt.dk, 19. marts 2004</ref>.
Carsten Werges, til tider åbenmundede, facon har gennem tiden givet anledning til utallige konflikter med diverse diverse markante karakterer i den danske fodboldverden. Især [[Carsten Aabrink]] og [[Niels-Christian Holmstrøm]], der fodboldpolitisk er i opposition til Carsten Werge,<ref>[http://www.rothstein.dk/2007/carsten-werge-jeg-kunne-darligt-stave-til-a/] interview med Carsten Werge</ref> er ofte i heftige diskussioner med Werge. Carsten Werge og hans kollega [[Jens Jørgen Brinch]] er ved flere lejligheder nedsættende blevet omtalt som "den kulørte danske fodboldpresse" af generaldirektøren i [[DBU]] [[Jim Stjerne Hansen]] og [[DBU|DBUs]] kommunikationschef [[Lars Berendt]] i forbindelse med diverse konflikter<ref>[http://www.dbu.dk/Nyheder/2004/April/tager_afstand_fra_artikel_i_tips-bladet.aspx] Werge og Brinchs i konfikt med DBU-personale</ref>. Med dette udtryk menes at Werge og Brinchs rapportering tangerer det useriøse.
 
Carsten Werge har været involveret i en retssag om bagvaskelse af [[Christian Andersen (fodboldtræner)|Christian Andersen]], hvor Andersen blev beskyldt for at have et højt alkoholforbrug samt brug af prostituerede. Carsten Werge blev frikendt i den pågældende sag, men den daværende bestyrelsesformand i [[FC København]] [[Flemming Østergaard]] samt [[Peter Nørrelund]] blev idømt dagbøder i sagen.<ref>[http://www.bt.dk/sport/carsten-werge-vil-frikendes-i-retssag-mod-christian-andersen Retsagen om alkoholmisbrug og prostitution]</ref>