Marcelino Ballarin: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Mathiaskh (diskussion | bidrag)
No edit summary
Linje 1:
{{kilder|dato=Uge 4, 2010}}
'''Marcelino Madsen Ballarin''' (født [[1970]] i [[Las Palmas]], [[Gran Canaria]], [[Spanien]]) er en [[Danmark|dansk]]/[[Spanien|spansk]] [[maler]], [[digter]]tekstforfatter, [[sanger]], tegneserieforfatter, [[manuskriptforfatter]],[[DJ]], [[skuespiller]], streetwear designer og [[filminstruktør]].
Marcelino er opkaldt efter sin farfar og har Dansk mor, Spansk far.
 
Marcelino Ballarin var allerede DJ som 15 årige med sit eget mobil diskotekt "Why Not" i 1985. Og i [[1988]] -
18 år gammel - havde sitMarcelino eget ugenligsitugenlig 2 timers Hip Hop radioprogram "In Full effect!" på Radio BNR.
 
Marcelino Ballarin skabte sin dagbog, som en ungdoms hip hop tegneserien [[Slim Slam Slam (tegneserie)]] i [[19931994]] sammen med sin bror [[Jorge Ballarin]] og den.Serien kørte frem til [[1999]2000].
I [[2002]] spillefilmsdebuterede Marcelino sammen med sin bror Jorge med spillefilmen [[Slim Slam Slum]].
 
Marcelino er tidligere tekstforfatter i reklamebranchen. Han har været ansat hos Saatchi & Saatchi København. Samt hos reklamebureauet Home Sweet Home.
Han er desuden streetwear designer af tøjmærket [[B-boy Gear]]. Marcelino har siden [[1978]] været en stor [[FC. Barcelona]] fan. I skolen gik han i en Barca trøje..
I [[1994]] åbnede Marcelino Ballarin streetwear butikken BUCK WHYLIN på Østerbro hvor han solgte B-Boy gear på i detail og engros.
Det lykkes ham at sælge B-boy Gear, til over 25 butikker og Magasin Du nord. I [[Danmark]]. Og sælge B-boy gear til ydeligere 10 lande.
 
Som skuespiller kan han ses i spilefilmen "Humør-kort -stativ-sælgerens-søn" (2002)
i en bi-rolle som blomstrehandler på strøget, iført den spanske landsholdstrøje. I spillefilmen "Remix" (2008) , kan Marcelino ses i rollen
som muskvideo instruktør.I spillefilmen, " Slim Slam Slum" (2002) kan Marcelino ses i rollen som UNGE BENT med blond paryk på scooter med en blondine på bagsæde.
 
I [[1994]] åbnede Marcelino Ballarin streetwear butikken BUCK WHYLIN på Østerbro hvor han solgte B-Boy gear på i detail og engros.
Marcelino har desuden arbejdet som entertainer og radiovært med programmet "the viking show" på øen [[Furteventura]] i [[1997]], Hans bror er i øvrigt født på øen, og selv er Marcelino født i [[Las Palmas]] på [[Gran Canaria]].
 
Han er grundlægger og tidligere forsanger, sangskriver og producer af artpunkrock bandet [[Dansk Fløde]], der har udgivet 3 plader "Den lille boheme pakke" fra
[[2004]] og ''Giv slip'' fra [[2006]]. Og den helt nye 3CD "DANSK FLØDE som udkommer [[1. maj]] [[2010]]. Marcelino fandt på navnet "Dansk Fløde" og arbejder i dag som freelance forfatter og filminstruktør. Han lavede en kortfilm "The Cross" om kunst med [[Anders Hove]] og [[Morten Grunwald]] i [[2007]]. Marcelino optræder desuden i ny og næ med Dansk Fløde selvom han er gået ud af bandet. I 2009 optrådte Marcelino således som gæsteforsanger med Dansk Fløde på [[Roskilde festival]], [[Frederiksberg Rådhusplads]], [[Stengade 30]], Darling Artbar og Riesen. I [[2010]] har Marcelino lavede musikvideon på Riesen til det nye Dansk Fløde nummer "Du ka´ha´dit parforhold helt for dig selv".
 
 
Marcelino har lavet kortfilmen "The Cross" om kunst med [[Anders Hove]] og [[Morten Grunwald]].
den kan ses på youtube.
 
{{FD|1970|Levende|Ballarin, Marcelino}}
Linje 27:
[[Kategori:Tegneserietegnere]]
[[Kategori:Filminstruktører fra Danmark]]
[[Kategori:Malere fra Danmark]]
[[Kategori:Digtere fra Danmark]]
[[Kategori:Sangere fra Danmark]]