David Henrie: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m robot Tilføjer: zh:大衛·亨利
m Sproglige rettelser
Linje 1:
{{sprog}}
'''David Henrie''' (født juli 11, 1989) er en amerikansk [[skuespiller]]. Han er især kendt for at have spillet Larry i [[That's So Raven]], og [[Justin Russo]] i Wizards of Waverly Place ([[Magi på Waverly Place]]).
 
== Personligt liv ==
Henrie er født i [[Los Angeles, Californien]]. Han voksede op i Scottsdale, Arizona, og er bror aftil skuespiller [[Lorenzo Henrie]]. Han gik i skole på Cheyenna Traditional School og er opdraget som [[Romersk Katolik]]. Ifølge hans hjemmeside kommer han fra en "stor, lydelig,støjende [[italienere|italiensk]] familie".
 
== karriere ==
I 6-års alederenalderen, underskrev Henrie kontrakt med et [[SAG]] bureau i Phoenix og begyndte at gå til prøver. Da han var 9 anbefalede en vejleder under reklameoptagelse i Scottsdale, at Henrie flyttede til [[Los Angeles|LA]]. Den sommer, vedi 10-års alderen, flyttede han med familien til [[Hollywood]]. Henrie fiklavede sine to første nationale reklameprøver,reklamer. Han spillede skøre rektor i reklamer for [[Burger King]] og [[Quaker Oats]]. Henrie fik sin første med-stjernespiller rolle som medspiller i TV-showet [[Providence]], og fik en gæsterolle på præmiereepisodenpræmiere episoden af [[Without a Trace]].
 
Ved alderenI 13, års alderen fik Henrie sit første store gennembrud i en almindelig rolle som Petey Pitt på [[FOX]] sitcom [[The Pitts]]. Derefter fik Henrie en ledende rolle i the Hallmark movie, [[Monster Maker]] med [[Linda Blair]] og [[George Kennedy]],. ogHan blevfik spurgt omtilbudt, at komme tilbage til en anden Hallmark film for at spille en rolle i Dead Hollywood Mom's Society.
 
VedI alderen18 afårs 18,alderen fik Henrie rollen som [[Justin Russo]] i en [[Disney Channel Original Series]], Wizards of Waverly Place ([[Magikerne på Waverly Place]]). Showet fik præmiere den 12. oktober, 2007. Efter at have involveret sig i [[Disney Channel]], konkurrerede Henrie i 2008's [[Disney Channel Games]]. Han var holdkaptajn for det Grønne Hold, (Green Team) også kendt som the Cyclones. Han har en rolle i en Disney Channel Original Movie [[Dadnapped]]. Før hans nuværende rolle i Magikerne havde han en tilbagevendende rolle i [[That's So Raven]] som Cory's ven Larry. Henrie havde også en tilbagevendende rolle i [[How I Met Your Mother]], hvor han spiller den ledende rolleshovedrollens fremtids søn.
 
== Filmografi ==