Andreas Hemmeth: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
No edit summary
Fin tilføjelse, men derfor kan man da godt nævne hans tidligere stilling i Brøndby. Hvornår tiltråde han i stillingen ved de Radikale?
Linje 1:
'''Andreas Bang Hemmeth''', også kendt som '''DJ Encore''' (født [[1979]] i [[København]]), bedre kendt som '''DJ Encore''', er en [[Danmark|dansk]] [[sangskriver]], [[musikproducer]] og [[musiker]].
 
Han har været på toppen af hitlisterne i [[Danmark]], [[USA]], [[Storbritannien]], [[Sverige]], [[Norge]], [[Finland]], [[Brasilien]] og [[Frankrig]] med forskellige projekter. Hans bedste formåen var 5-dobbelt platin i Danmark for [[C21]], som han skrev sangenesange for, dobbelt platin som DJ Encore, platin for sangskrivning for det finske rockband Tiktak og guld for sangskrivning til det danske dance-projekt Laze. Hemmeth har også ligget nr. 1 på den [[USA|amerikanske]] ''[[Billboard (magasin)|Billboard]]''-chartliste med et remix for Res og top 5fem to gange i [[Storbritannien]] med remixes for [[LeAnn Rimes]] andog [[Frou Frou]].
 
Hemmeth debuterede i USA i [[2001]] som DJ Encore, sammen med den danske sangerinde[[sanger]]inde Engelina. Debutalbummet ''Intuition'' blev udgivet i [[2002]]. Albummet rummede hitsene "Walking in the Sky", "You've Got Aa Way," "High Onon Life" og "I See Right Through Toto You". Sidstnævnte blev herhjemme brugt som [[soundtrack]] til [[reality-show]]et ''[[Big Brother]]'' på [[TvDanmark]]. Andreas Hemmeth har en [[kandidat]]uddannelse fra [[Roskilde Universitet]] og har arbejdet som kommmunikationsmedarbejder i [[Det Radikale Venstre]]s pressetjeneste. Hans andet album, ''Unique'', hvorpå Johanna Stedt synger, blev udgivet i USA og [[Canada]] i maj 2007. DJ Encore-projektet har i alt solgt mere 350.000 eksemplarer worldwide.
 
Hemmeth har en [[kandidat]]uddannelse fra [[Roskilde Universitet]] og har arbejdet som kommunikationsmedarbejder i [[Det Radikale Venstre]]s pressetjeneste. Hans andet album, ''Unique'', hvorpå Johanna Stedt synger, blev udgivet i USA og [[Canada]] i maj 2007. DJ Encore-projektet har i alt solgt mere 350.000 eksemplarer på verdensplan.
Andreas Hemmeth er i dag presserådgiver for Det Radikale Venstres folketingsgruppe på Christiansborg.
 
Hemmeth tiltrådte som kommunikationsmedarbejder i fodboldklubben [[Brøndby IF]] den [[1. juli]] [[2008]].<ref>[http://brondby.com/article.asp?aid=46412&id=145 Nye ansigter i organisationen, brondby.com, 1. april 2008]</ref>. Han er i dag presserådgiver for Det Radikale Venstres folketingsgruppe på [[Christiansborg]].
 
== Diskografi ==
Line 19 ⟶ 21:
* "''You Can Walk On Water''" (2007)
* "''Falling'" (2008)
 
 
 
== Noter ==