Wikipedia:Udvælgelsesprocedure for lovende artikler: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Fjerner version 4675048 af Lena Dyrdal Andersen (diskussion)
m →‎Vurderingsprocedure: Fixer noget rodet noget.
Linje 23:
===Vurderingsprocedure===
#Kig i kategorien [[:Kategori:Kandidater til lovende artikler|Kandidater til lovende artikler]] og vælg en artikel, som du ikke har bidraget væsentlig til (eller selv nomineret som kandidat) og læs den igennem. Gør derefter ét af følgende:
 
#*Hvis du synes at den nominerede artikel har fortjent status som lovende artikel, skal du ændre skabelonen ''<nowiki>{{milepæle}}</nowiki>'' på artiklens diskussionsside i nederste felt fra "LAAfventer" til "LAVedtaget" samt under LA-posten ændre fra "Afventer" til "Vedtaget" samt indsætte ''<nowiki>{{lovende}}</nowiki>'' allernederst på selve artiklen. Tilføj derefter artikelen på listen på [[Wikipedia:Lovende artikler|projektsiden for lovende artikler]] under det relevante emne samt på [[Wikipedia:Lovende artikler efter dato]]. Derudover skal starten af artiklen udskifte teksten fra forrige lovende artikel i [[Skabelon:Seneste lovende artikel]], så teksten kan ses ses på [[Wikipedia:Lovende artikler]]. Husk at det <u>kun</u> er information fra forrige artikel, der skal udskiftes.
 
#*Hvis du ikke synes, at artiklen er god nok til at være lovende artikel, skal du ændre skabelonen ''<nowiki>{{milepæle}}</nowiki>'' på artiklens diskussionsside i samme felter som nævnt ovenfor men i stedet til "Afslået" og derefter begrunde nederst på diskussionssiden, hvorfor artiklen efter din mening ikke er god nok til at blive lovende artikel endnu.
#Hvis du fandt artiklen god nok til at blive lovende artikel, så tilføj den på listen på [[Wikipedia:Lovende artikler|projektsiden for lovende artikler]] under det relevante emne samt på [[Wikipedia:Lovende artikler efter dato]]. Derudover skal starten af artiklen udskifte teksten fra forrige lovende artikel i [[Skabelon:Seneste lovende artikel]], så teksten kan ses ses på [[Wikipedia:Lovende artikler]]. Husk at det <u>kun</u> er information fra forrige artikel, der skal udskiftes.
 
====Tips====