Nederlandenes flag: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m r2.7.1) (robot Tilføjer: tr:Hollanda bayrağı
mNo edit summary
Linje 16:
 
== Flagregler ==
'''Flaggreglene''' er en instruksjoninstruktion fra den nederlandskeNederlandske statenstat som angirangiver når flaggetflaget heiseshejses og hvordan.
 
De officielle flagdage, når der flages fra statens bygninger, er fastlagt i en instruktion fra statsministeren, denne er dateret [[22. desemberdecember]] [[1980]]. Privatpersoner, virksomheder og institutioner bliver bedt om at følge denne instruktion for så vidt muligt. En sammenfatning af instruktionen fra 1980, med et tillæg fra [[21. april]] [[1999]], er gengivet nedenfor.
 
Når det hollandske flag hejses, skelnes der mellem "generel flagning" og "begrænset flagning". Generel flagning betyder, at der flages fra alle bygninger som ejes af den nederlandske stat, såsom på [[Koninginnedag]]. Ved "begrænset flagning" hejses flaget kun på departementernes hovedbygninger, og fra hovedbygningene til statlige instanser som ikke falder direkte under departementene.
 
=== Officielle flagdage ===
På visse dagerdage må der flages fra statens bygninger, enten "generelt" (GF) eller "begrenset" (BF). Dersom en flagdag falder på en søndag eller en kristelig festdag, flages der på dagen som er angivet i parentes.
 
{| class=prettytable