Børnefødselsdag: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
No edit summary
 
forsøg på tilpasning og at rydde lidt ud i de gode råd og de løftede pegefingre (der er måske røget noget brugbart i den anledning)
Linje 1:
En '''børnefødselsdag''' bliver i [[Danmark bliver]] ofte fejret med [[Bolle (bagværk)|boller]] og [[kagemand]] med [[slik]] på. Hvis barnet har nået skolealderen er det god kotume,almindeligt at invitere alle piger, alle drenge eller alle børn fra klassen. Synes man dette er for omfangsrigt, kanlader detman være en god ide at ladeofte barnet dele slik el.ligneller lignende ud i klassen. Det er tradition at synge "iI dag er det .... fødselsdag" eller "...... har fødselsdag" , som er kendt som sangen med instrumenterne. Når et barn bliver inviteret til en børnefødselsdag bør det medbringe en lille gave. Ofte kan det være en god ide at aftale blandt forældrene i klassen, hvilket beløb børnene køber gave for. Dette kan f.eks i en dansk 2. klasse være ca. 25 kr. En enkelt leg eller en skattejagt efter slikposer er fint, men der bør også være tid til at børnene bare kan lege.
 
== Tekst til overskrift ==[[Billede:Eksempel.jpg]]
'''Fed tekst'''Børnefødselsdag
En børnefødselsdag i Danmark bliver ofte fejret med boller og kagemand med slik på. Hvis barnet har nået skolealderen er det god kotume, at invitere alle piger, alle drenge eller alle børn fra klassen. Synes man dette er for omfangsrigt, kan det være en god ide at lade barnet dele slik el.lign ud i klassen. Det er tradition at synge "i dag er det .... fødselsdag" eller "...... har fødselsdag" , som er kendt som sangen med instrumenterne. Når et barn bliver inviteret til en børnefødselsdag bør det medbringe en lille gave. Ofte kan det være en god ide at aftale blandt forældrene i klassen, hvilket beløb børnene køber gave for. Dette kan f.eks i en dansk 2. klasse være ca. 25 kr. En enkelt leg eller en skattejagt efter slikposer er fint, men der bør også være tid til at børnene bare kan lege.
[http://www.eksempel.dk Titel på henvisning]http://www.arla.dk/karoline
-er en fin side med ideer til opskrifter på boller og kage. På denne hjemmeside kan man også få ideer til temafester, f.eks prinsessefester for pigerne eller sørøverfest for drengene.
Man kan købe færdigfremstillede indbydelser eller lave dem via publischer program på computeren. Måske har børnene selv en ide til, hvordan i kan lave en fin invitation med tegninger eller udklip fra blade.
Husk at ringe besked, om du kan komme til fødselsdagen.Det er forventet.
Inddrag barnet mest muligt i planlægningen af fødselsdagen, så bliver ventetiden heller ikke så lang. Og husk at mere er ikke absolut bedre.